Hogy tudjak magammal foglalzkoni és ne másokkal?
Figyelt kérdés
Állandóan másokat figyelek és azt hogy ők miben jobbak tőlem. Például nagyon rosszul esik mikor látom hogy valaki konkrétan az álom életemet éli én pedig teljesen szét vagyok csuszva és úgy nézek ki mint egy szerencsétlen. Mit tudok tenni?2023. júl. 16. 21:17
1/3 anonim válasza:
Hát szedd össze magad. Gondold végig, mi kéne az "áloméletedhez", és kezdd el megvalósítani.
2/3 hosszúhajú válasza:
volt ilyenem nekem is. én is analizáltam. de ők más adottságokat kaptak, azt nézd meg hogy amit te kaptál, abból mit lehet kihozni. volt egy csaj akit úgy irigyeltem hogy megöltem volna legszívesebben. álomalak, álomarc, pénz, híresség, barátok... aztán megtudtam hogy anorexiás, és 5 éve kezelik. szóval van olyan dolog amit nem látsz. aztán azt is megtudtam róla hogy ott hagyta az egyetemet, mert nem ment neki. ilyenkor arra gondolok: oké, van neki ez meg az, ami nekem nincs, de én nem vagyok anorexiás, és az egyetemet is befejeztem...
3/3 hosszúhajú válasza:
milyen szépen lepontoztak, de ez nem szegi kedvem, sőt, írok neked még valamit, amivel én a saját hangulatomat szoktam rendbe rakni., hogy változik az élet. írok konkrét példát, még 2000 körül nagyon irigyeltem britney spears-t hogy míg én a poklokat éltem át, ő pont minden dologban az ellentétjét élte az én életemben. a sikerei a pénze az alakja az ismertsége, a rajongás iránta, a hangja a tánca, díjak, az egész világ a lába előtt, és akkor még justin-nal tervezték az életet hogy majd hatalmas álomesküvő és minden, - gondolta a világsajtó.... aztán évek múltak jöttek az emlékezetes dolgok, kopaszra nyírta magát, a diliház, a depi - a hatalmas szalagcímek az újságban, totálisan tönkre tette a sajtó az életét, a zűrös sztorik.. piás villámházasság, interjúk drog alatt kiborulva, megalázó képek a hízásról, a megromlott kapcsolatokról, szakítás.. minden. én meg arra gondoltam: ennek a nőnek irigyeltem én az életét?? szóval nem tudjuk mit hoz a jövő. ..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!