Miért ilyen a parfüm?
A mai nap folyaman vasaroltam egy parfumot. Nem ismert marka, tiktokon reklamozzak ezt a dubai oriental collectionos parfumoket, nem tudom ismeritek-e, abbol vettem meg a kéket. Annyi a lényeg hogy az illat nagyon tetszett, fujtam is parat magamra az autoban hazafele, kb 4et fujtam, de mire hazaertem az 1 oras utrol meg otthon is olyan intenziven ereztem, mint mikor fujtam. Otthon megkerdeztem hogy tetszik e valakinek, de senki sem erezte, még ha kozel hajolt sem. Akkor magamra fujtam még kb 8 10et, de akkor is azt mondták, hogy kb semmit nem éreznek. Ez volt szerintem délelőtt 11 órakor, most furodtem, de nem tudtam magamrol lemosni az illatot, olyan tomenyen erzem, hogy mar hanyingerem van, ha megdorzsolom a nyakam a kezemen is erzem, viszont mas egyatalan nem erzi. Hogyan lehet ez?
Tesom is befujta magat delutan,most irt, hogy o is ugyanugy erzi magan, de a parja nem erzi.
Kerdezem toletek hogyan, vagy miert lehet ez?
Mert altalaban a parfumoknel nekem az szokott lenni, hogy fujas utan 20 30 perccel mar szinte nem erzem, de mas erzi, itt meg forditva van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!