Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Most mik a legtrendibb körmök?

Most mik a legtrendibb körmök?

Figyelt kérdés
Holnap megyek körmöshöz és nem tudom milyet csináltassak. Még a formát sem döntöttem el, nemhogy a színt. Jó lenne ha tudnátok segíteni. Köszi!!!
2023. júl. 8. 00:33
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Jóformán barmi. Inkább évszakonkent vannak trendek. Nyáron jobban mennek a korall, neon, esetleg fagyi színek, míg télen inkább a sotetebbek.

Azért nezegess képeket, hogy legyen valami ötleted, mert ha 100%-osan a kormosre hagyatkozol és nem tetszik a vegeredmeny, akkor az szívás.

A praktikussag mennyire számít? Ezen a vonalon legalább a formát illetően el lehet indulni.

Ami a színt illeti van aki szereti az extrémebb, élénkebb színeket, más meg a pasztellesebb, naturabb árnyalatokat.

A kérdésedre sajnos nem lehet egzakt választ adni.

2023. júl. 8. 09:34
 2/3 mikeXxX ***** válasza:
Kèzforma kisugárzás öltözködés és stílusod hiányában erre valóban nehèz lenne választ adni ahogy 1# is írja .
2023. júl. 8. 09:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Nagyon jól leírták az előttem szólók. Ne a divat vagy a trend legyen a mérvadó, hanem az, hogy milyen a stílusod és a személyiséged, mi az ami tetszik? Ezek alapján gondolkodj. Igazából most tényleg minden divat, sokan neon színeket választanak, a piros az év minden napján tuti befutó, vagy pedig a nude színek amik elegánsak és illenek minden alkalomra és stílushoz. Bár én körmös vagyok és magamnak csinálom, de én a milky white-hoz térek vissza kb. minden 2. vagy 3. alkalommal mert egyszerűen imádom és nem tudok betelni vele. Egy kis glitter ombréval megspékelve. De valami kiindulási alapod legyen mire odaérsz mert nem válogathatod a színeket órákig mert arra nincs idő.
2023. júl. 8. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!