Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi történik akkor, ha valaki...

Mi történik akkor, ha valaki téli parfümöt fúj nyáron?

Figyelt kérdés
Mi a különbség egyáltalán hogy nyári, téli ??
2023. júl. 5. 22:56
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
Azon kívül semmi, hogy a környezete esetleg fullasztóan töménynek érzi majd.
2023. júl. 5. 23:00
 2/9 anonim ***** válasza:
94%
Apokalipszis😂😂
2023. júl. 5. 23:06
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Megfagy körülötte a levegő.
2023. júl. 5. 23:10
 4/9 anonim ***** válasza:
90%
Inkább ne kísérletezz ilyesmi fekete mágiával. Ha elő is fordulna, a föld kimozdulna tengelyéből. Az az megszünnénk létezni. Szoval legyszi le
2023. júl. 5. 23:54
 5/9 anonim ***** válasza:
🤣🤣🤣
2023. júl. 6. 00:26
 6/9 anonim ***** válasza:
96%
Én egyszer vettem a bátorságot és kipróbáltam de később beláttam, hogy nagy hiba volt, mert számomra teljesen megszűntek az évszakok. Sivár és egysíkú lett az életem, míg az ismerőseim nyáron mennek strandolni télen pedig síelni nekem nincs többé ilyenre lehetőségem mert egyszerüen egybefolytak az évszakok és minden nap ugyan olyan
2023. júl. 6. 00:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha egy rendes télit fújsz akkor az túl erős, folytogató lesz. Olcsó avonosból kb mindegy mert 15 másodperc után úgy sem érezni.
2023. júl. 6. 11:08
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
A téli és a nyári parfüm csak ajánlás, hogy illat alapján mikor javasolják használni, de ettől természetesen el lehet térni ha szeretnél. A téli jellemzően édesebb, töményebb, a nyári meg frissebb és könnyedebb illatú, ennyi a különbség.
2023. júl. 6. 11:43
 9/9 hosszúhajú ***** válasza:
én most tudtam meg tőled hogy van téli és van nyári parfum is. :O
2023. júl. 7. 02:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!