Sok picike nő van? Tehat 150cm 40kg. Környéke? Mintha regebben több lett volna..
Hát már nem annyira divat a nőknél a testüket Victoria's Secret modellé való éheztetése, hálistennek.
Mi a jó egy kisfiú testű nőben?
Tapasztalatom szerint a férfiaknak, nagy átlagban jobban bejonnek az egészséges, formás, cicis-melles nők.
Én 155cm es 41kg vagyok
Csak nem az egyik dilis taposas manias vagy?
de, én pont láttam egyet valamelyik kertben
ja mégsem. az kertitörpe volt és magasabb, mint amit te írsz
Én 150 centi vagyok, nem sok velem egymagas nőt ismerek. Szerintem az átlagmagasság 158-165 között lehet inkább.
A 40 kg viszont betegesen sovány. Én 12 évesen voltam 40 kiló amikor se mellem, se seggem se combom nem volt. Ez tényleg egy 10 éves kisfiú alkata, baromira nem oké ha erre csorgatod a nyálad.
Anyukám 149 centihez volt 42 kg. Nem volt betegesen sovány, ahogy előttem írták, nagyon jó alakja volt. Oké, nem 40 kg volt, ahogy a kérdésben szerepelt, hanem 42. 2 kg nem oszt nem szoroz.
Kérdező, lehet, hogy nőtt az átlagmagasság, csak ezzel magyarázható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!