175 cm vagyok és 55 kiló, sokan csúfolnak hogy milyen vékony vagyok és szinte minden fiú magasabb nálam mit csináljak?
Figyelt kérdés
2010. okt. 12. 18:42
11/19 anonim válasza:
Jó, ha meg magasabb vagy a fiúknál, az se gáz.
12/19 A kérdező kommentje:
engem nem is zavarna annyira csak őket :S
2010. okt. 12. 18:54
13/19 anonim válasza:
szerintem jó alakod van és én fiú létemre sokkal vékonyabb vagyok, és mégis sokan azt mondják hogy mennyire jó hogy ilyen vékony vagyok :D
14/19 A kérdező kommentje:
de te legalább nem vagy magas :S az még rosszabb:/ a modell alkatúak senkinek se jönnek be :S
2010. okt. 12. 18:58
15/19 anonim válasza:
nekem bejön:D amugy meg 3 centival vagy magasabb... xd
16/19 A kérdező kommentje:
de többnek nézek ki :/
2010. okt. 12. 19:02
17/19 anonim válasza:
énis 175cm vok és 56 kilo:D és én dagadtnak tartom maga:P néha metron utazva ugyérzem én vok a legmagasabb de amikor normális emberek közé érek látom hogy vannak magas helyes fiuk is *.* de nem akarok már nőni xD
16l
18/19 A kérdező kommentje:
hát biztos hogy nme vagy dagadt :D kösszii hogy írtatok:D
2010. okt. 13. 14:29
19/19 anonim válasza:
gondolj bele én 182 cm vagyok és 17 éves lány :D szóval nálam pláne alacsonyabbak a fiúk, de ez van, hidd el mindenki irigyli a magas lányokat. mondjuk elég rossz olyanokat hallani hogy de szép vagy, de csinos vagy csak miért vagy ilyen magas :/ de úgyis lesz valaki aki majd pont olyannak fog szeretni amilyen van hidd el :) ha túl vékony vagy hordj pöttyös ruhákat, de még sokféleképpen lehet teltebbnek, csinosabbnak mutatni az alakot ruhákkal nézz utána ;) és akkor tűnsz optikailag kevésbé magasnak, ha pl felhajtod a nadrágod alját, vagy az is jó trükk, hogy hosszított felsőket hordasz, hogy kiegyenlítsd a hoszsú lábaid. de inkább próbáld meg elfogadni magad olyannak amilyen vagy mert biztos gyönyörű vagy és szuper alakod is van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!