Hol tudom eladni a snker cipőmet ami még próbálva se volt és csak resellkent adnám tovább?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok
-facebook csoportokra,
-alkalmazásokra,
-külföldre hogyan tudnám eljuttatni a hirdetésemet.
Tippek is jöhetnek milyen taktikák vannak, az olcsó áron eladáson kívül.
2023. jún. 21. 22:51
1/14 anonim válasza:
ebay, Facebook marketplace, és van még egy most felkapott de az istennek nem jut eszembe a neve, van csomag kedvezmény.
2/14 anonim válasza:
Egy használt cipő már 50%-kal kevesebbet ér akkor is, ha soha nem volt a lábadon. Ebből indulj ki.
Magyarán, ha negyedáron vetted, akkor 100% haszonnal el tudod adni. Ha meg terjes áron vetted, akkor 50%-ot buksz rajta.
5/14 anonim válasza:
"ami még próbálva se volt és csak resellkent adnám tovább"
Miért akarna bárki tőled venni egy cipőt, ha megveheti egyenesen onnan, ahonnan te is megrendelted? :D Meg ezer másik hivatalos boltból is megveheti.
6/14 anonim válasza:
Facebook marketplace vagy vinted. De minimum 20 szazalekkal olcsobban.
7/14 anonim válasza:
#5 tegyük fel már nem lehet kapni. Én pl simán dupla/tripla árat adnék egy új piros nubuk Etnies Number Mid-ért
8/14 anonim válasza:
Miért nem vettél belőle többet, amikor még lehetett kapni? 😂
9/14 anonim válasza:
vettem. hármat. (különböző színekben) egy van még meg, az szinte új de a másik kettő már tönkrement.
a piros nubuk nagy kedvenc volt
10/14 anonim válasza:
Tehát aki tud ilyet szerezni újan az nagyot szakíthat vele?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!