Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Festett sötétbarna hajam hogy...

Festett sötétbarna hajam hogy világosítsam vissza eredeti világosabarnára?

Figyelt kérdés

Festett sötétbarna hajamra(eredeti hajam világosbarna)casting creme gloss 618-at kentem(világos mohabarna színű festék)de egy közép-sötét tónusú vörösesbarnát kaptam.

Most vettem garnier olia 9.0-t (világosszőke színű fetsék),ha kb.2-4 hét múlva ezt rákenem világosítana vagy csak még vörösebb lenne?

Az a baj mivel korábban egészen feketével is volt festve a hajvégek részén még kifejezetten sötét a hajam.Hosszában és tövénél most egy kb.3-4 színmélységű telt sötétbarna,még egyes részeken kifejezetten az eredeti világosbarna hajam az 5-6 színmélységével.Ha rám néz valaki azt mondja egy telt igazi sötét színű sötétbarna.. de ha közelebb jössz akkor látod a kis egészen szőkésbarna hajtöveim meg a hajam egyes részein is feltűnik a mogyorós eredeti tónusok.. szóval nem szép..az eredeti világos mogyoróbarna hajam szeretném lehetőleg szőkítőpor és fodrász nélkül

2023. jún. 15. 12:15
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Festék nem világosít festéket. Mindenképp szőkíteni kell, pláne a feketére festett részt.
2023. jún. 15. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!