Akinek migren piercingje van, tud fülhallgatót használni?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék egyett (tetszik, nem vagyok fejfájós), de napi szinten több órát használok airpodsot. Ha tetetnék egypiercinget, az airpods hogy passzol a fülbe? 😊2023. jún. 13. 09:37
1/5 Metionin válasza:
Az sima daith piercing és lehet vele fülest használni. Igaz nekem eggyel feljebb van (rook) de van ismerősöm, akinek van ilyen is és lazán bedugja a fülest. Ha csináltatsz és nem akarsz csilliót fizetni érte, akkor ne migrén piercing-ként kérd/keresd, hanem sima daith-ként, úgy harmadannyiból megúszod.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 😁
2023. jún. 13. 15:32
3/5 anonim válasza:
Lehet igen. Nekem is van és tudok fulest használni. Csak előrébb kell addig tenni
4/5 anonim válasza:
Nekem tragusom van. Az elso 1-1,5 honapban nem tudtam fulest hasznalni, utanna is csak nagyon ovatosan es ugy hogy naponta fertotlenitettem a fules gumi harangjat.
Most kozel 1,5 eves es teljesen jol megszoktam mar.
5/5 anonim válasza:
Lehet simán. Ékszertől függ, nekem az első ilyen köves volt azt fel kellett hajtanom :'D most sima dísz nélküli karika van, ezt nem is mindig kell. Van egy friss tragus ugyanabban a fülemben, attól viszont még mindig nem tudok fülest használni :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!