Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Akinek migren piercingje van,...

Akinek migren piercingje van, tud fülhallgatót használni?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék egyett (tetszik, nem vagyok fejfájós), de napi szinten több órát használok airpodsot. Ha tetetnék egypiercinget, az airpods hogy passzol a fülbe? 😊

#fülhallgató #AirPods #Migrenpiercing
2023. jún. 13. 09:37
 1/5 Metionin ***** válasza:
100%
Az sima daith piercing és lehet vele fülest használni. Igaz nekem eggyel feljebb van (rook) de van ismerősöm, akinek van ilyen is és lazán bedugja a fülest. Ha csináltatsz és nem akarsz csilliót fizetni érte, akkor ne migrén piercing-ként kérd/keresd, hanem sima daith-ként, úgy harmadannyiból megúszod.
2023. jún. 13. 11:41
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 😁
2023. jún. 13. 15:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehet igen. Nekem is van és tudok fulest használni. Csak előrébb kell addig tenni
2023. jún. 16. 15:06
 4/5 anonim válasza:

Nekem tragusom van. Az elso 1-1,5 honapban nem tudtam fulest hasznalni, utanna is csak nagyon ovatosan es ugy hogy naponta fertotlenitettem a fules gumi harangjat.

Most kozel 1,5 eves es teljesen jol megszoktam mar.

2023. jún. 18. 03:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehet simán. Ékszertől függ, nekem az első ilyen köves volt azt fel kellett hajtanom :'D most sima dísz nélküli karika van, ezt nem is mindig kell. Van egy friss tragus ugyanabban a fülemben, attól viszont még mindig nem tudok fülest használni :/
2023. jún. 28. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!