Használnak a barnító spray-k?
Figyelt kérdés
Ha igen, melyiket ajánljátok ami nem is a legdrágább, de jó is? Meddig tart amíg el nem kopik? Vagy ez hogy működik?
A válaszokat előre is köszönöm.
2023. jún. 12. 22:15
1/2 anonim válasza:
Bar sosem hasznaltam onszantambol ilyet, egy alkalommal veletlenszeruen kezeimre omlott egy adag ilyen barnito. Nem emlekszem melyik konkret termek volt, de a St Tropez palettajabol valami. Probaltam en lemosni tobb mindennel, de barna foltos maradtam hosszu hetekig, szoval a termek jo.:)
2/2 anonim válasza:
Én a Dove önbarnító habját használom, nekem nagyon bevált. Már az első alkalommal is látszott, nem foltos, nem fogja meg a ruhát. 4-5 nap a tartóssága, nekem egyenletesen kopott. A lábfejnél és a hajlatoknál kell figyelni felvitelnél, illetve ha viselsz órát/ékszert, akkor az csúnyán koptatni fogja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!