Egy csomó embert látok akik gyerekkorukban csúnyák voltak, aztán jól kinézők lettek. Nekem ez miért fordítva van?
Lehet az celeb,bárki. Egy csaj is, tizedikben kis szerencsétlen volt, stréber kinézetű, most meg olyan szép hogy elájulok.
Kiskoromban, bevásárláskor random emberek odamentek anyámhoz hogy milyen szép gyerek, reklámszereplés lehetőséget is kaptam. Meg mikor volt ültetés a lányok nem mondták azt hogy "fúúúj" ha mellém ültették =D De 12 év után lejtmenet, ogre fej.
Az arccsontom kerekded nem elég férfias, a fő baj viszont az orr alatti rész, a száj túl vastag de hosszra kicsi és nem áll jól a bajusz, viszont ha azt leszedem, az egész szőrzetet le kell az meg tragédia. Hajstílus is mind1, dús, hullámos, hamar hosszúra nő, de mindegy micsinálok vele.
Bírtam a covidot, úgy hogy nem látszik az orrom alatti rész jó is, azt lehet hinni valami jó srác van alatta, jah. (tudom hogy orra is rá kell húzni, csak példaként mondtam)
Összefoglaló: a szám elrontja a pofám, bajusz fosul áll, arcszőrzethez nem vagyok elég férfias, csupasz pofához meg nem vagyok elég cukker.
Én elég sok olyan embert ismerek, aki kiskorában jobban nézett ki, mint most.
A bajusz (csak egymagában) pedig nagyon kevés embernek áll igazán jól. Szerintem kísérletezned kellene különböző szakállfazonokkal. (Rövidebb, hosszabb, kecskeszakáll, stbstb. Legrosszabb esetben a hosszú szakáll jól eltakarhatja az előnytelen, vagy kevésbé férfias vonásokat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!