Milyen porcelánport ajánlatok?
Figyelt kérdés
Cn, perfect nails, nem jött be ezért keresek valami mast ami tényleg jó lehet :)
Köszönök minden választ
2023. jún. 8. 11:52
1/5 anonim válasza:
Igazából neked kell kitapasztalnod. Ezek a márkák rengeteg körmösnek beváltak, de neked nem. Olyan nincs ami tökéletes. Számtalan más márka van (Pearl, 2MBeauty, Marilynnails, Mystic, stb.), próbálj olyat ami a pénztárcádnak megfelel.
Egyébként mi az amiben nem jók?
2/5 anonim válasza:
Mi az oka, amiért nem tetszik? Úgy könnyebbajánlani, ha leírod.
3/5 A kérdező kommentje:
Zselével dolgoztam eddig, abból Silcare márka mivel a többi nekem nem tartott annyira, a porcelánporukkal nekem nehéz volt dolgozni, volt egy noname amit csináltam mű ujjon azzal jól tudtam dolgozni, olyan anyagot keresek amivel könnyű dolgozni
2023. jún. 9. 08:00
4/5 anonim válasza:
Ez így még semmi, mindenkinek mással könnyű dolgozni. Nekem pl. a CN-el is az volt. Ez esetben csak azt tudod csinálni, hogy elkezded sorban kipróbálni őket. Írd össze a lehetőségeket, és próbálgasd. Ha nem válik be add el más körmösnek, és jöhet a következő. Mást nem tudsz csinálni.
5/5 anonim válasza:
A porcelánnal könnyű dolgozni, ha megtanulod a technikáját. Te szabályzod a gombóc sűrűségét, a kötését. Ha ezt nem tudod, akkor mindegy a por, mindegy a liquid, nem lesz sikerélményed.
Szőnyi Istvánnak van egy jó kezdő porcis online oktatása a potec oldalon. Érdemes megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!