Műkörmös végzettség mellé gyorsan elvégezhető tanfolyam?
Csak körmöskent nem fogsz tudni más szolgáltatást nyújtani hivatalosan.
El kell vegezned a rendes képzést.
Másrészt ha baj történne gyorsan híre menne és nem lesz egy darab vendéged se.
Maradjon mindenki a saját kaptafájánál.
Pillás.Ész nem kell hozzá, nem is tart 2 évig.
Amúgy olyan szinten le van rohasztva a szakképzés, hogy jó pár ismerősöm az elméletileg 2 éves szakmákról 10 hónap alatt papírt kapott, ebben már benne vannak a vizsgák, meg a bizonyítvány kiosztása.
A pillazas is előképzettséghez kötött(elsősorban kozmetikus, de meg kell nézni a jogszabályt, hogy szépség tanácsadóként is lehet-e pillázni).
A körmös végzettség továbbra is kéz, labapolas es műkörömepitesre vonatkozik.
Érdekes, mert változott a jogszabály vagy tervben van a módosítás. Erre biztosan emlékszem. Pár éve ment a cirkusz emiatt.
Csak azt nem tudom, hogy kizárólag kozmetikushoz akarják kötni vagy lehet-e szépség tanácsadóival is.
Köszönöm a válaszokat! Én egyébként úgy tudom, hogy pilláshoz kozmetikus vagy szépségtanácsadó végzettség kell.
Gondoltam hátha van bármi olyan, amihez elég egy max egy éves képzés, de ezek szerint már nincs ilyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!