Tag Heuer vagy Longines karóra?
Melyik a jobb választás hétköznapi viseletre? Melyik a jobb szerkezet, és időtállóbb?
Kvarc is jó vagy csak automata? Kvarc esetén mire érdemes ügyelni? Összegben max 500 000Ft-ot szánnék rá, mivel napi viselet lenne, nem akarok sokat kiadni. Ennyiért leginkáb chrono24-en nézem, ott használtan ebben a sávban már válogathatok.
Tag Heuerből a Formula1 vagy az Aquaracer tetszik. Chrono24-en nézegem ott elvileg azt mondják nagyon kicsi az esély, hogy hamisítványt áruljanak, mivel talán valami olyan rendszerük van, hogy az eladó csak akkor kapja meg a pénzt, ha visszajelzek a rendszernek, hogy eredeti órát vettem, elégedett vagyok vele. (Ezt valakitől hallottam, fogalmam nincs mennyire valid).
Csak az a fura, hogy sok Tag Heuer óra olyan fura, a számlapon is a logó sokféle, meg a tok, számlap elrendezése egy modellen belül is, közel azonos évjáratoknál, és így képről nehéz lenne megmondani, meg egyébként se vagyok szakértő annyira, hogy melyik a hamis.
Longinesből a Conquest jöhet szóba.
Kis csuklóméret miatt 40-42 mm-es tokátmérő és max 50 mm tokmagasság (fültől fülig) jöhet szóba.
Hello!
Nekem longines conquest van 39mm tokátmérővel, (a csuklóm 16,5mm) abszolút bevált nekem. Én is filóztam a hydroconquest és a sima conquest között, de arra jutottam hogy ez sokoldalúbb, minden öltözettel jól mutat. A búváróra nekem túl sok volt egy visszafogottabb ruhához (ez az én véleményem, lehet rajtad jól áll viszont magamon furcsán éreztem volna) Az enyém automata, kb heti 5 másodpercet siet szerintem az jónak számít. Elég masszív megbízható szerkezete van, koronazáras, 300m ig vízálló. Arra figyelj, hogy fényes a lánc közepe és a számlap körüli rész, ezért könnyen karcolódik.. Vagy megszokod vagy veszel polírkendőt. Ezt leszámítva nem tudok belekötni. A zafírüvegen eddig egy karcolás sincs.
Remélem tudtam kicsit segíteni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!