Lányok, szeretitek ha egy srácnak jó a popója?
Figyelt kérdés
Mármint nem ilyen óriási nagy, hanem izmos és van ott valami, szóval nem lógós vagy deszka...
😏😏
2023. máj. 24. 22:43
4/10 A kérdező kommentje:
#1 nem tudom, azért kérdem
#2 hát a lányok szerintem tudják
#3 semmi más? Lehet mellette hormonzavaros kövér nembináris férfi is?
2023. máj. 25. 02:52
5/10 anonim válasza:
Te bolond vagy kérdező, ha te photoshopolt, filterezett srácra vágysz, akkor egyedül halsz meg.
6/10 anonim válasza:
Aha, persze. Elsőnek azt nézek meg egy fiún. 😃
7/10 anonim válasza:
A fekete fiúknak ilyen segge van, de az sajnos genetikus, akinek nem ilyen, nem is lesz semmilyen izommunkával
8/10 anonim válasza:
Ja, de persze főleg akkor, ha vállalja a pegginget.
10/10 anonim válasza:
Lányok erre nem igen fognak válaszolni, mert aztán te vagy más creepy srácok fognak írkálni vagy képeket küldeni nekik.
Amúgy nyílván szeretik, én sportoltam és minden eddigi páromnak tetszett a fenekem. Ezért is butaság csak felsőtestre edzeni, na meg a legtöbb nő az arányosságot kedveli, lesz*rja ha 60-as karod van, de a lábad meg két bot...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!