Mondjam le a sminkest?
Esküvőm lesz 1 hét múlva, voltam próbasminken, de nem tetszik. Kb a "ezt én is megcsinálom itthon" kategória lett a szemfestésem. Semmi extra, nincs is olyan hű de különleges hatása, nem is értem, hogy hogy lehet egy sminkes által készített smink ennyire semmilyen. Szó szerint ugyanezt megcsinálom én is, mivel hosszú évek óta sminkelek.
Én hülye meg megírtam vele a szerződést. De ahogy hazajöttem es jobban szemügyre vettem, hát nem tetszik.
Mondjam vissza es max kifizetem neki? Vagy mit lehet ilyenkor tenni? Úszik a fejem a csillámban, oké, csillogó szemhéjpúdert választottam matt helyett, de hát azért nem kellene hogy a fél arcomon ott legyen a glitter... Szóval nem szép. Ti mit tennétek?
Mond le
Életedbe egyszer (jó esetbe) törtenik meg ez a nap, ne ezen rágodj közbe hogy rossz a smink
Szerintem is mondd le, a lényeg, hogy érezd magad a lehető legszebbnek a nagy napon.
(Egyébként nem rossz szándékból, de felszólító módban „mondd”, kijelentő módban „mond” a helyes.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!