Mióta nem ciki kövérnek lenni? Mióta divat?
Mivaaaan? Egy betegség (elhízás) hogy a fenébe lenne már divat?
Jövőre már a cukorbetegség meg az érelmeszesedés lesz a menő?
"Az nem lenne megoldás, hogy zsákban sírás helyett elmenjenek futni?"
Nem, mivel ha akkora túlsúllyal elmegy futni, akkor a térdei teljesen tropára mennek, mielőtt lefogyna és gyorsabban, mintha csak sétálna.
Másrészt milyen alapon szabnád meg bárkinek is, hogy mit csináljon ?!
Ő teste, ő élete. Mit akarsz te megoldani?!
Oldjad a saját frusztrációdat, ami miatt nem tudsz elmenni más kövérsége és öltözködése mellett szó nélkül és külön kérdést is ki kellett írnod róla...
"Nem tudom felfogni, kinek jó, ha kövér."
Senkinek sem jó. Nem is ez a probléma, hanem az, hogy mindenféle vadidegen ítélkezik mások felett, ahelyett hogy saját magát moderálná...
Lehet rühellni a kövéreket, de ennek hangot adni bunkóság.
Nem a kövérséget kell tisztelni, hanem az embert!!
Másrészt én még nem láttam olyan kövér embert, aki ne próbált volna tenni azért, hogy lefogyjon. Nem sikerült neki, feladta és visszahízta a dupláját.
Szeret enni, lusta mozogni vagy mittudom én, de akkor sincs senkinek joga, hogy emiatt a másikat abuzálja.
Én büntetném azokat, akik bárkit lelkileg megnyomorítanak, megszégyenítenek, megaláznak.
A kövéreknek meg elég nagy büntetés a kövérség, nem kellenek plusz megmondások.
Mindenki tudja, hogy nem kéne enni, meg mozogni kéne stb, csak nyilván nem képes erre, mert aki képes, az megteszi, lefogy és kész.
A szekírozás nem növeli a motivációt, hanem csak még jobban elkeseríti és még inkább evésbe tolja az amúgy is szeretetlen embert.
És az is baj, hogy manapság mindenki csak a testtel törődik, de hogy lelkileg mi van, mi áll az egész evészavar hátterében vagy milyenek a családi és egyéb körülmények, azokat hogyan lehetne megoldani, na az senkit sem érdekel.
Legyél sovány és akkor elfogadunk, más meg nem számít?!
És ha valaki nem tud vagy nem akar megfelelni ennek, akkor neki már nincs joga élni - ki dönti el, te?!
Mindenki úgy él, ahogy tud.
Nem ismerjük egymás hátterét, pont ezért nem kellene csupán egy test alapján a másik felett ítélkezni.
Szerencsére ma már egyre többen tartják tiszteletben a másik embert és állják meg, hogy ne tegyenek rá megjegyzést. Van, aki fejlődik és tud kulturáltan viselkedni.
Élni és élni hagyni kellene!
Aztán majd mindenki maga eldönti, hogy mit tesz a testével.
Az az ő saját felelőssége.
A te viselkedésed, másokkal való bánásmódod, megnyilvánulásaid viszont a te saját felelősséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!