A Vinteden, hogyan tudom elindítani a vásárlást?
Nemrég regisztráltam, adtam meg szállítási címet, és beállítottam egy fizetési módot is.
Azonban, amikor a "vásárlás most" gombra kattintok, akkor egy üzenetküldő felületre dob be, amit nem lehet átugrani.
Valahol írta az oldal, hogy a szállítási díjat a pénztárnál kalkulálja, de azt sem találom, sem pedig egy kosarat.
Elolvastam a vásárlással kapcsolatos tájékoztatót, de ott azt írják, hogy elég a vásárlás most gombra kattintani.
Mit rontok el?
Ha rányomsz egy termékre, utána pedig a vásárlás most-ra, akkor felhoz egy oldalt, amin a termék árát, a vevővédelmi díjat és a szállítást összeadva kiír egy összeget. Ugyanitt kell kiválasztani a szállítási pontot, illetve mivel már megadtad, ott lesz a kártyád is. Legalábbis ezeknek kellene látszaniuk.
Vinteden nincs kosár, a termékeket be tudod szivezni, aztán ha bal alul rányomsz a profilodra, fogsz látni egy "kedvenc termékek" sávot, ott vannak a kedvelt dolgaid.
Így látatlanban sajnos nem tudom mi lehet a probléma, de ha küldesz egy képet szívesen megnézem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!