Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A Vinteden, hogyan tudom...

A Vinteden, hogyan tudom elindítani a vásárlást?

Figyelt kérdés

Nemrég regisztráltam, adtam meg szállítási címet, és beállítottam egy fizetési módot is.

Azonban, amikor a "vásárlás most" gombra kattintok, akkor egy üzenetküldő felületre dob be, amit nem lehet átugrani.

Valahol írta az oldal, hogy a szállítási díjat a pénztárnál kalkulálja, de azt sem találom, sem pedig egy kosarat.

Elolvastam a vásárlással kapcsolatos tájékoztatót, de ott azt írják, hogy elég a vásárlás most gombra kattintani.

Mit rontok el?

2023. máj. 18. 11:58
 1/2 anonim válasza:

Ha rányomsz egy termékre, utána pedig a vásárlás most-ra, akkor felhoz egy oldalt, amin a termék árát, a vevővédelmi díjat és a szállítást összeadva kiír egy összeget. Ugyanitt kell kiválasztani a szállítási pontot, illetve mivel már megadtad, ott lesz a kártyád is. Legalábbis ezeknek kellene látszaniuk.

Vinteden nincs kosár, a termékeket be tudod szivezni, aztán ha bal alul rányomsz a profilodra, fogsz látni egy "kedvenc termékek" sávot, ott vannak a kedvelt dolgaid.

Így látatlanban sajnos nem tudom mi lehet a probléma, de ha küldesz egy képet szívesen megnézem:)

2023. máj. 18. 18:07
 2/2 Estel.19 válasza:
Nekem ugyanez a problémám :D de még nem jöttem rá, mit csinálok rosszul.
2023. jún. 22. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!