Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek a három nő körül...

Szerintetek a három nő körül melyiknek a legjobb a testalkata?

Figyelt kérdés

én a 2. és a 3. között vagyok, homokóra alkattal

[link]

szerintetek melyik a legcsinosabb? miért?

2010. okt. 10. 16:19
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
de az anorexiás szerinted a csont és bőr? bocs hogy megbántottam azt aki alapból iylen, de ez a csaj nem alapból ilyen( szerintem) és még mindig nem irigy vagyok, az utolsó pedig nem mondta senki sem, hogy csinos vagy szép, egyébként nekem még mindig a 2. tetszik a legjobban, szerintem ő rendelkezik tökéletes alakkal.
2010. okt. 10. 21:07
 22/40 anonim ***** válasza:
100%

Nekem alapvetően egyikük alakjával sincs bajom. A legjobban a három közül a 2. tetszik, de valóban a legjobb az lenne, ha lenne egy 2,5-ös. :)

20L

2010. okt. 11. 08:06
 23/40 anonim ***** válasza:
59%
Nem szóltam én le egyiket se. Jó mind. Az első is. De attól hogy vékony, még nem lesz sportos. Én járok edzőterembe és vannak sportos csajok, és rohadtul nem így néznek ki, és az ő nevükben kikérem magamnak, hogy egy ilyen vékony lányt sportosnak nevezzenek. Azért lássuk már a különbséget. Köszönöm.
2010. okt. 11. 19:42
 24/40 anonim ***** válasza:
Az első a legszebb:)
2010. okt. 15. 18:16
 25/40 anonim ***** válasza:
46%
2. se nem kövér se nem sovány. ez pont jó alkat : D és Te melyik vagy?
2010. okt. 15. 18:24
 26/40 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek a 3-as alakot cseszteti: az még nem kövér... EZ a kövér itt: [link]

A másodiknak van még a legjobb alakja, bár én is egy 2.5-ös alakú vagyok :"D Teljes 3-as egy volt bnőm... de még az sem számít kövérnek nekem.

A fiúkat meg nem értem miért a csontkollekciók jönnek be nekik gyakran... Akin van egy kicsi túlsúly, annak is esélyt kell adni ám... (nem mellesleg néha gyógyszerektől, kezelésektől, betegségtől is lehet az a többletsúly, amit vagy a kezelés okoz, vagy mondjuk erős asztma miatt nem tud ledolgozni valamennyit... és olyan nincs hogy akkor egyen kevesebbet... nekem erős asztmám van, és alig eszem valamit... ennyit az általános véleményről. Csontkollekciónak meg születni kell. Bocs mindenkitől, de a jelenlegi helyzet tényleg szánalmas.)

2010. okt. 15. 19:02
 27/40 anonim ***** válasza:
72%

2.

14l

2010. okt. 15. 19:45
 28/40 anonim ***** válasza:
87%

mindenkéépp a 2. !!

mit megnem adnék olyan alakéért *-*

2010. okt. 15. 19:48
 29/40 anonim ***** válasza:
68%

Nekem az első tetszik,mert látszik,hogy nem csak sovány,de valószinűleg sportol is.

A második sem gáz(és a harmadik sem),de Ő csak ugy vékony,nem látszik,hogy edzene vagy tenne érte bármit is.

Ja és bár ez nem ide tartozik,de az elsőn a szoli is dob egy kicsit(ha a szolitól ilyen barna)

2010. okt. 15. 19:51
 30/40 anonim ***** válasza:
28%

Nekem a 2. Az első olyan furcsa, a lábában látszanak csontok, a 3. is szép lenne, ha a feje nem rontaná el (tudom, h azt kérted, h a fejet ne nézzük), meg egy icipicit vékonyabb lenne a lába.

Amúgy én is olyan vagyok, mint a 2., csak szélesebb a csípőm.

2010. okt. 15. 22:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!