A melleket szokták photoshoppal nagyobbítani pl. a férfimagazinokban? Tudtok előtte-utána képet linkelni?
Figyelt kérdés
:)2010. okt. 10. 13:02
1/4 anonim válasza:
szerintem max összeretusálni szokták, h pl egy jó testű, de kevésbbé szép arcú modell testére egy helyes arcot retusálnak. Ilyet már láttam, igaz nem férfimagazin, hanem cd borító esetében.
Nívósabb férfimagazinokban eleve olyan csajokat fotóznak, akikkel csak az általános retusálási munkák vannak, hiszen ha már úgyis fotóznak, akkor így minőségibb és olcsóbb is lesz a munka.
Amúgy kicsit tuti csalnak, pl keskenyebb derekat csinálnak, meg esetleg oldalról fotózott melleket nagyítanak, de sztem a többit nem, mert drága és időiényes.
2/4 anonim válasza:
Persze!Nekem is vannak olan képeim,amiken 2 számmal nagyobb a mellem!
3/4 anonim válasza:
4/4 anonim válasza:
Egyszer láttam egy neves magazinnál dolgozó "utómunkást" nyilatkozni, ahol megmutatta, hogy kb két kattintás nagyobb melleket, vékonyabb combokat és derekat, kisebb orrot, fehérebb fogakat stb csinálni. Aki gyakorlott annak egy teljes tetőtől-talpig retus 20 perc, ha meg csak egy-két dolgon kell javítani akkor seperc alatt megvan. Ha meg már egyszer megvették a szoftvert, nem is kerül több pénzbe. Szóval igen, szoktak mellett is nagyítani, sőt feljebb emelni, formálni, mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!