Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lehet még így pénzt keresni?

Lehet még így pénzt keresni?

Figyelt kérdés
sokan csinálták azt,hogy megvettek jobb minősègű ruhákat használtruhásban,és eladtàk darabàron haszonnal. lehet még ezzel a módszerrel pénzt keresni?hogy hasznàltruhásba veszek ruhàkat amire van kereslet,ès pl vinteden eladogatom?
2023. máj. 11. 10:30
 1/9 qborka ***** válasza:

Feltettem néhány ruhát a Vintedre. Feldobta az ajánlott árat érük, minden esetben 4-500 forinttal olcsóbbat,mint szerettem volna.

Aztán rám ugrott egyből két adathalász, elegem lett az alkalmazásból,ezért még aznap töröltem.

Egyébként működhet az ötlet,ha találsz jó darabokat és megfelelő piacot,ahol eladhatod őket.

Nekem is van összegyűjtve egy halom ruha,azon gondolkodom,hogy bérlek helyet a budai zsibvásáron vagy valamelyik garázsvásáron.

Az online felületekhez nincs türelmem,sem szerencsém. A gardrobcsere.hu n is próbáltam korábban.

Sokat vásárlok turiban,de online nem vennék használt ruhát,jobb azt alaposan szemügyre venni fizetés előtt.

2023. máj. 11. 11:17
 2/9 anonim ***** válasza:

Hát ha tényleg találsz olyat, amit érdemes is megvenni, és tényleg van egy jó szelekciód, kialakítassz egy milliőt akkor igen.

Pl mint ami a Jajjcica, hogy bizonyos dolgokat náluk keresel, tényleg értenek is hozzá, vannak olyan cuccok amik máshol nem.

De az olyan hipsztereket, akik minden szaŕt összevásárolnak, aztán felárazzák jó magasra, de pontosan tudom, hogy csak a piacra járnak ki, na azokat én nagyon rühellem.

2023. máj. 11. 12:09
 3/9 A kérdező kommentje:
igazából a legnagyobb nehézséget a jó és különleges darabok beszerzése okozza. pl elmennék egy hádàba,valószínű hogy nem nagyon találnék olyat ami egy fiatalt érdekelne
2023. máj. 11. 12:25
 4/9 qborka ***** válasza:

Ahogy elnézem,a mai fiatal lányok ( 16-30 évesekre gondolok ) a trendeket követik, ritkán látok rajtuk egyedi darabokat.

Fast fashion darabok,oversize,fekete,fehér,szürke,bézs, többnyire tornacipő, gyakran ormótlan,szaggatott ruhadarabok, haspóló/pulcsi ( nagy hashájakon is látható), + 18 fokban bakancsáltalában ezeket látom.

Persze néha látok csinosan ,nőiesen felöltözött lanyokat is.

2023. máj. 11. 12:45
 5/9 anonim ***** válasza:
38%
Ebbe már 15 évvel ezelőtt is csak belebukni lehetett.
2023. máj. 11. 12:46
 6/9 A kérdező kommentje:
5-ös nem hiszem,mert van pàr oldal aki nagyba csinàlja ezt. minőségi ruhàkat vesz,minőségi képekkel rakja fel,stb,ritka darabokat árul amire nagy a kereslet,csak nyílvàn nem egy hádából szerzik be
2023. máj. 11. 13:22
 7/9 qborka ***** válasza:
Egy ismerősöm is csinálta,hogy bevásárolt Budapesten second hand, vagy kiárusítás idején és a délkeleti határmentén eladta a ruhákat. Nem tul nagy haszonkulccsal,de eladott mindent,nyereséges volt.
2023. máj. 11. 13:27
 8/9 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem nem. Használt ruhásba tizenx éves neve nincs sz4rok vannak. Ha találsz is egy markás cuccot, tuti rég kiment a divatból, látszik rajta hogy régi..
2023. máj. 11. 15:07
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha tényleg vintage amivel dolgozol és minőségi akkor igen.

Ha 25 éves Betsey Johnson meg Chanel darabjaid vannak, azokat el lehet adni, 10 éves H&Met annyira nem.

Illetve ha valami szubkultúrából vannak régi jó cuccaid, pl Tripp gatyák, Buffalo cipők jönnek most vissza, ha ezek jó állapitban vannak, azzal is lehet.

2023. máj. 11. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!