Van esély rá, hogy nőjön még a mellem?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, kb 11 korom óta nem nőtt a mellem. Akkor kinőtt két szúnyogcsípés és annyiba maradt. Nagyon zavar, hogy ilyen kicsik, alig vannak meg 70A-sok. Hízni nem tudok, így azzal se tudnék segíteni magamon.:/2023. máj. 10. 21:45
1/7 anonim válasza:
Nekem 22 éves koromig kisebb volt mint neked!
Diplomaosztóra én lettem az évfolyam "kebelcsodája".
Ne kérdezd, mert nem tudom hogy mitől lettek ekkorák. Ha tudnám, gazdagabb lennék mint Mészaros Lölö.
2/7 anonim válasza:
Van rá esély. Ahogy arra is, hogy ekkora marad. Nem tudni.
3/7 anonim válasza:
Nekem 25 éves koromig nőtt a mellem.A te korodban C kosaras volt, most (70)F.Nem vagyok elhízott, teljesen normális alkatom van.Csak a mellem nőtt.
4/7 anonim válasza:
"Hízni nem tudok, így azzal se tudnék segíteni magamon.:/"
Hát ha nem a melledre híznál, akkor amúgysem.
5/7 anonim válasza:
Van. Nekem 21 éves koromig A kosaras volt, most 25 évesen c.
Hízni nem igazán híztam
6/7 anonim válasza:
Ha a szüleidnek, nagyszüleidnek is ilyen, akkor nem hinném hogy fog sokat nőni.
7/7 anonim válasza:
1, azért ilyen kvara nem szokott történni
16 évesen meg bőven nőhet, a mellméretet anyai ágon öröklik a nők, azt kell megnézni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!