Szerintetek melyik a legszexibb női hajszín?
Figyelt kérdés
Szerintem a vörös :)2023. máj. 4. 16:43
A kérdező szavazást indított:
Barna
Fekete
Szőke
Vörös
Más
50 szavazat
1/9 anonim válasza:
a barnában mi a szexi? :D kóborkutya szín
2/9 anonim válasza:
Gusztustalan barom vagy kedves 1-es :)
3/9 anonim válasza:
Az első válaszoló valami szétégetett hajvégű szőke lehet. :D
4/9 anonim válasza:
Szexi hajszín?
Általában a vörös nőket társítják a tüzes szexiséghez.
Nekem pont mindegy csak az összhatás legyen jó.
A feleségem világosbarna, szőke tincsekkel.
Nyárom szinte csak szőke, nem festi.
Nekem tetszik de amúgy a kiengedett hosszú haj meztelen ciciken a szexi, nekem a szín másodlagos!
6/9 anonim válasza:
Csodalom, hogy a fekete ilyen rosszra ertekelt.: D ( Nem csak festett fekete letezik.)
7/9 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy szexi hajszín. Egy nő bármilyen hajszín mellett lehet szexi, nem ez fogja meghatározni..
8/9 anonim válasza:
Nekem a természetes szőke, szőkésbarna, barna hajszín ami bejön és minimum mellig érő legyen.
9/9 anonim válasza:
ez attól is függ, milyen a bőrtónusod, arcvonásaid, etc. pl. egy közel-keleti nőnek nem biztos hogy ugyanaz a hajszín áll jól mint egy északi típusnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!