Szerintetek melyik sztár a legszebb smink nélkül, és melyik a legkevésbé szép, a felsoroltak közül? Képek.
1. Selena Gomez
2. Gigi Hadid
3. Emma Roberts
Nemeteket írjátok oda légyszi.
Mindhárman nagyon szépek szerintem, de Giginek különleges arca van szerintem, nagyon szép nő .
N
Mindegyiken van smink, szempillaspirál, szemöldök kihúzva, rúzs, alapozó, pirosító, Hadidon talán még highliter is. Azon felül, hogy nyilván retusált, filterezett képek valamennyire.
Smink nélküli, persze…Amúgy Selena és Emma Roberts szépek, Hadid szerintem nagyon nem.
Selenán DURVÁN SOK smink van, és látszik is ez azonnal.
Gigi-n is sok smink van, de valamivel kevésbé szembeötlően sok olyannak, aki nem ért hozzá.
A legkevesebb smink Emmán van, de ő azért rajta is van többféle termékből több réteg.
Ergo nem lehet megállapítani, hogy smink nélkül melyikük a legszebb. Maximum azon lehet vitatkozni, hogy TERMÉSZETES HATÁSÚ SMINKKEL ki a legszebb. De ez sem lenne a legmegfelelőbb szempont, mert Selena rögtön kiesne, mivel feltűnő, címlap sminkben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!