Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Segítesz? Nőies, édeskés, de...

Segítesz? Nőies, édeskés, de nem túl drága parfümöt keresek (30 ml)

Figyelt kérdés
Max. 4-4,5 ezer forintig. Egyébkébt szemezgetek a Pink Sugar parfümmel, ma a Douglasban megszaglásztam és nagyon tetszik. Viszont itt az oldalon meg azt írják sokan hogy titnilányoknak való. Én 23 éves vagyok. Szerinted?
2010. okt. 9. 19:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
az illat egyéniséghez kell, h passzoljon. válaszd azt, ami neked tetszik.
2010. okt. 9. 19:19
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos tanácsot. Csak hogy nincs időm arra hogy végigszaglásszak vagy 30 parfümöt... Esetleg ha valaki tudna AJÁNLANI egy olyan parfümöt amit ismer, használ és édes nőcis illata van, akkor azt megnézném.
2010. okt. 9. 19:24
 3/12 anonim ***** válasza:

Ez mind csak ízlés kérdése. Ha neked az tetszik, hordd azt. Nekem meg azt mondták mindig tinikoromban "az okosok", hogy "öreges/túl felnőttes/unalmas" parfümöket hordok, mert én meg az édeskés illatokat nem szerettem pont soha :D... válaszd azt, ami neked tetszik.

21/l

2010. okt. 9. 19:24
 4/12 anonim ***** válasza:
19:24 vagyok... azt elfelejtettem írni, hogy édes és édes között is van különbség, és nem biztos, hogy neked is tetszeni fog, amit mások ajánlanak. Ha a Pink Sugar nagyon tetszett, akkor ne törődj mások véleményével.
2010. okt. 9. 19:26
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Pink sugar nagyon jó, de szigorúan csak 1 fújást szabad! Osztálytársam naponta többször befújja magát.. Elmegy mellettem 1 méterre, én meg majdnem meghalok az illatától, mert megfájdul tőle a fejem.

Amúgy nekem is van Pink sugar-om, de 1 fújás pont jó :)

Ja, és szagold meg a Pink sugar sensual-t is, az szerintem még jobb :)

15/L

2010. okt. 9. 19:26
 6/12 Mendus ***** válasza:
Brintey Spears: Midnight fantasy, Avril Lavigne: Black star. Nagyon finomak, viszont az eredeti az drága, de ha budapesti vagy, nézz be az Europarkba, ott 30ml-t 1500Ft-ért kapsz, és bármilyen parfümöt választhatsz. Igaz gagyi 30ml-es üvegbe töltik a parfümöt, viszont megéri! :)
2010. okt. 9. 19:59
 7/12 anonim ***** válasza:
Bocsi, de nagyon érdekel az utolsó válasza: az europarkban eredetit adnak? Vagy kb meddig tart az illatuk? Milyen? Mondj el légyszi mindent.. :)
2010. okt. 9. 20:17
 8/12 Mendus ***** válasza:

az europarkos vagyok... :)

Sajnos nem eredetit adnak, ezért lehet kapni gagyi üvegcsékbe, de lehet venni hozzá kézzel festett üveget, és akár 50 ml-esben is. Az illatuk pár tized százalékos mértékben tér el, szóval semmennyire nem érzed a különbséget, ha összehasonlítod az eredetivel. Mi teljesen rá vagyunk kattanva a családban, mert nagyon jók vannak, és olcsók, minden hónapban megyünk újratöltetni! :) Ja és az újratöltés pedig 700Ft, ha meg van még az üvegcséd. Nagyon megéri. Ja és, ha érdekel, hol van ez a kis parfümös (az Euparkon belül) akkor írj privit, elmagyarázom, meg kérdezhetsz bármit. :)

2010. okt. 9. 20:26
 9/12 anonim ***** válasza:

Privit nem szeretnék, mert elfelejtettem az e-mail jelszavam, megváltoztatni meg nem akarom :D

Milyen parfümök vannak? Úgy kérjem hogy mondjuk "Avril L. parfümjéből?" vagy hogy? Légyszi mond el, nem akarok beégni :D

Töltésnél ugyanazt a parfümöt lehet csak?

2010. okt. 9. 20:32
 10/12 Mendus ***** válasza:

úúú hát van pár parfüm, rengeteg kábé...:D

Odamész, és megkéred, hogy mutassa meg, hogy milyen illata van az Avril Lavigne parfümének, ha ízlik akkor meg megmonod, hogy hány ml-es üvegcsébe kéred...:D (De nem feltétlen kell megszagolgatnod.)

Újratöltésnél nem kell ugyanazt, mást is beletöltethetsz :)

2010. okt. 9. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!