Lehet valaki olyan csinos H&M, Bershka, Shein, turiból, mint az, aki drága ruhákat hord?
Ha ízlésesen öltözik, akkor számít, hogy nem márkás? (Mondjuk turiból találtam pár márkás cuccot.)
Vagy egy csizmán, szandin nagyon meglátszik, hogy csak deichmanos?
Ha jó szabásü ruhákat fogsz ki, akkor az is lehet csinos. Egyébként tudom mire gondolsz. Mikor lerí az anyagról és a szabásról a minőség. Ezen már én is gondolkodtam egyébként. Az a baj h ezeket a fast fashion márkákat is drágán adják, nem hogy a még jobb minőségűt ami nem nyúlik ki 3 mosástól.
Viszont tényleg nem a ruha teszi az embert
Hát igen. :( egy kötött pulcsi fast fashionból alig van 7-8 alatt. Vagy egy farmer.
Aztán ha változatosan akarsz öltözni, akkor ez is egy vagyon, nemhogy a nevesebb márkák.
Így sincs olyan sok ruhám
Jelenleg: 4 farmer, 1 bőr utánzat nadrág, 2 szövetgatya +az edzős cuccok, otthoni leggingsek, melegítők.
Van kb 15 felsőm (hosszúujjú)
5 kötött pulcsim
2 átmeneti kabátom
2 sneakerem+1 bokacsizmám
Ezeket hordom jelenleg.
Én is tudom mit mondasz.
Amikor pepcos ruhában megyek be egy olyan boltba, ahol 30ezer egy cipő, valahogy érzem, hogy lesül rólam, hogy úgyse tudnám megvenni :D
Shein-ről próbáltam ruhákat venni, de az se olcsó, mert 40ezer forintnyi ruhából alig a fele lett jó..
Ja igen. A SHEIN lutri. Eddig nyári felsőket rendeltem onnan, meg nyári lenge egyberuhákat. De azokat nem írtam ide, csak azt, amit a jelenlegi időszakban hordok.
Felsőből 6-ot vettem, abból 2 meglepően jó, 3 olyan so-so, de van egy, ami hordhatatlanul csúnya és vékony anyag.
A lenge ruhácskám meg szépek, de tapintásra nagyon olcsó anyaguk van. Abból 3-at vettem, minit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!