Nedves wc papírral mit kezdjek?
Figyelt kérdés
Vettem nedves wc papírt, de itthon olvastam csak el a nagyon apró betűket, azt írja a wc-be nem dobható. Akkor mégis hová dobjam használat után? Nem szeretném a wc-ben gyűjteni sem zacskóban, sem kukában, sem sehogy.:) Nem is értem hogy lehet ilyen nedves wc papírt gyártani?!2023. ápr. 25. 19:03
1/2 anonim válasza:
Utazáshoz vagy menstruációhoz lehet praktikus vagy ha olyan helyen vagy, hogy nincs wc papír. Viszont ezek többnyire illatositott cuccok így irritálhatnak.
Nyilvános illemhelyeken szokott külön kuka lenni a betetnek, tamponnak, oda lehet ezeket dobni.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod! Igen, sajnos nagyon erős illata is van.
2023. ápr. 25. 21:20
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!