Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A DM-ben lehet kapni epilátort?

A DM-ben lehet kapni epilátort?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nem nagyon járok DM-be, de mégis az lenne számomra a legközelebb, ott lehet kapni epilátort? Azt tudom, hogy különböző gyantákat igen. De nem csak ilyen kozmetikai dolgokat lehet kapni, hanem epilátort is? Szeretnék venni, mert át akarok állni a borotváról, miven nagyon megviseli a bőröm és nagyon hamar visszanő. A gyantát drágábbnak vélem, szerintem az epilátor jobban kifizetődő, azért döntenék emellett. Köszönöm a válaszokat előre is!

L

2023. ápr. 23. 13:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet kapni. Ha felmész az oldalukra meglehet nézni, hogy az a termék melyik boltokban van készleten
2023. ápr. 23. 13:19
 2/6 anonim ***** válasza:
76%
Lehet, de nem olyan hatalmas a választék. Meg van olyan epilátoruk is, amit csak online lehet kapni. Meg nem tudom mennyit szánsz rá, de a DM-ben kevés viszonylag olcsó epilátor van. Őszintén, én inkább online rendelnék (de nem a DM-ből). Mármint, nézd meg a DM oldalán milyen epilátorokat árulnak, lehet pont olyan van, ami neked kéne, de amúgy szerintem nincs olyan hatalmas választék náluk.
2023. ápr. 23. 14:44
 3/6 A kérdező kommentje:
Kb. max 10.000 ft-ot szánnék rá, vagy az alatt, jelenleg nincs sajnos több pénzem. Vagy esetleg még gyűjtök 1-2 hónapig, míg be nem áll a nyári szezon. Mennyire vagytok megelégedve az olcsóbb epilátorokkal?
2023. ápr. 23. 19:43
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor a DM kilőve. Megnéztem, ha jól láttam a legolcsóbb epilátoruk is 16 ezer körül van (ha jól láttam). Amúgy nekem volt már Philipsem és Braunom, mindkettőből mindig olcsó kategóriás, és tökéletesen megfeleltek. Én azt mondom mindig, hogy a drágább epilátor csak akkor szükséges, ha nagyobbak az igényeid (pl. vezeték nélkülit akarsz, stb). De ha jó az egyszerű vezetékes, akkor nem szükséges a drága.
2023. ápr. 23. 20:08
 5/6 A kérdező kommentje:
Láttam, hogy léteznek a DM-ben ilyen kis bajusz epilátorok. Még azt szeretném kérdezni, hogy azt lehet e más területeken használni és kiszedi e a szőrt? Mert szerintem azzal elég részletesen meg lehet csinálni.
2023. ápr. 23. 21:22
 6/6 anonim válasza:

Szerintem bajusz epilátort a lábadra ne vegyél. Bár a célja ugyanaz, de a két szőrzet más, és nem fogja bírni kiszedni a lábadból. Szerintem gyűjtögess kicsit még és utána valami jó kis vezetekeset vehetsz. Notinon is megnézhted, vagy emagon stb. stb. Vannak ilyen 10-13 ezres nagyságban is már jól. Szerintem ha tudsz, Braunt nézz. :)

Itt van pár darab:

[link]

[link]

[link]

2023. ápr. 30. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!