A csuklómra szeretnék egy tetoválást. Szerintetek jó ötlet?
A csuklómra szeretnék egy tetoválást,és az lenne hogy:Ti Amo
Valakinek van a csuklóján tetoválás? Mennyire fájt?
L
Én is odaszeretnék...de ez a ti amo....
Megfogod bánni,mert ez is ilyen szaros divat...
És basszus lehet,hogy harmincévesen lesz rajtad még 10tetkó...de pont ezt ugyfogod utálni mint a szart,mert fiatal voltál,és behódoltál a divatnak...és örökre ott a nyoma.Ti amo...bazz...
Én is odaszeretnék...de ez a ti amo....
Megfogod bánni,mert ez is ilyen szaros divat...
És basszus lehet,hogy harmincévesen lesz rajtad még 10tetkó...de pont ezt ugyfogod utálni mint a szart,mert fiatal voltál,és behódoltál a divatnak...és örökre ott a nyoma.Ti amo...bazz...
--->
Én ezt nem divatból csinálom,nekem tetszik és azért :)
10tetko??nekem ez az egy épp elég lesz,és nem fogom megbánni?
Mi a bajod a Ti Amo-val? -.-
tudod egyáltalán mit jelent??
egy Rihanna szám alapján biztos nem csináltatnék tetoválást. és főleg nem a csuklómra, hidd el, minél jobban látszódó helyen van később annál nagyobb problémák lehetnek belőle. ezért is van az, hogy például a nyakra egyáltalán nem ajánlanak tetoválást.
az iyet átkell gondolni, mert egy életre ott maradhat. vagy pedig mehetsz a jó drága lézerkezeltetésre>.<
egyébként nekem egy apró, vagy ízléses tetoválással nincs gondom, sőt nagy Kat von D rajongó vagyok. de ez már megint egy másik téma..
ki beszélt itt rihanna számról?? :OO
nem azért csináltatok mer a szaros számának az a cime
egyébként meg a rihanna számának a cime Te amo. amit én szeretnék az meg Ti amo, teljesen más nyelv ;) ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!