Ha a gyerek tönkretette a cipőjét, arra nem él semmiféle garancia, igaz?
A 3 éves kisfiam a kb. 2 hete Deichmannban vásárolt cipőjének az orrát teljesen kilyukasztotta az oviban.. (gyanítom motorozás közben a földön súrolta, bár nem értem, miért nem az erre való ovis cipőjét adták rá, na mindegy)
Szóval ezen esetben jól sejtem, hogy kuka az egész, és nem tudok semmiféle javítási-, vagy cserelehetőséggel élni a boltban?
Nyilván nem egy egetrengető összeg, de azért sajnálom, hogy ennyit bírt.
Egyáltalán nincsenek illúzióim, mivelhogy valóban igazuk is lenne, mert nem rendeltetésszerűen használta. Azért kérdeztem, mert nem tudom, hogy működik ez, még sosem vittem vissza semmit, ezért semmi tapasztalatom nincs ezzel kapcsolatban.
Köszönöm a válaszod 😊
Ha te sem rendeltetés szerűen használod, lehet neked is szétmegy egy hét alatt. Pl megrágja a kutya, rámegy a fűnyíró, rálépsz valami forróra és megolvad...
Hacsak nem munkavédelmi cipő, nem arra van, hogy össze-vissza horzsold, vagdosd, szúrkáld stb.
Még a munkavédelmi is csak egyszer véd, pl ha ráesik valami a lábadra, nem vágja le a lábujjakat, de ugyanakkor a cipőd már kuka.
Motoros bukó, védőszemüveg stb ugyanígy működik, egy balesetet bír csak.
"de ha 2 hetet bírt volna"
De nem 2 hetet *bírt*, 2 hét alatt tönkretette a gyerek. Ehhez senkinek semmi köze.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!