Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A sztárok miért rbancosodnak el?

A sztárok miért rbancosodnak el?

Figyelt kérdés
Ott van pl. Tóth Andi, aki megdugatta magát marics petivel. Két hónapot voltak együtt talán? Miért jó ez a sztároknak hogy megkeféltetik magukat másik sztárral, ahelyett hogy azt vizsgálnák először hogy a partnerük alkalmas-e párkapcsolatra.
2023. ápr. 19. 09:02
 1/7 Morzsi007 ***** válasza:
100%
Más is ezt csinálja, csak arról nem tud a köznép.
2023. ápr. 19. 09:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki ezt csinálja, csak a kispistáról nem írnak cikket. Ettől nem lett ribizli Andi sem.
2023. ápr. 19. 09:26
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem megdugatta magát, hanem jártak, aminek része a szex. Gondolom te házasságig nem szexelsz vagy kolostorban élsz, igaz?
2023. ápr. 19. 09:29
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Harmadikkal egyetértek, mi köze ennek a r.banckodáshoz?

Plusz Tóth Andiból azért messzemenően ne vonjunk már le következtetéseket hogy a "sztárok" mit csinálnak a magánéletükkel. Ez Tóth Andi. Akivel valószínűleg többet foglalkozol a kelleténél. És igen, amúgy a legtöbb mezei embernek sem jön össze könnyen hosszútávú kapcsolat, nincs ebben semmi szégyellni való.

2023. ápr. 19. 09:46
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Jajj, de irigy valaki az aktív szexuális életet élő emberekre...
2023. ápr. 19. 11:34
 6/7 anonim ***** válasza:

Most nem érdekel engem ez a Tóth Andis ügy, nem is követem ezt, szóval most ettől függetlenül írom a válaszomat, hogy szerintem itt annyira mindegy, hogy valaki sztár vagy sem. Ha valakinek olyanak az értékei, és olyan ember, akkor ha sztár, ha nem, akkor is végig fog menni rajta a fél város. De ha valaki nem olyan, akkor a hírnév nem feltétlen fogja megváltoztatni őt.

De amúgy tényleg nem érdekel és nem is tudom ezt a Tóth Andis ügyet, de azt írod, hogy 2 hónapig együtt voltak. Nagyon sokan szakítanak pár hónap után. Nem jött össze a hosszú távú kapcsolat, ennyi.

2023. ápr. 19. 13:02
 7/7 anonim ***** válasza:
És neked miért jó idegen emberek életével foglalkozni? Nincs közöd hozzá, hogy ki hogyan él. Ne irigykedj!
2023. ápr. 19. 17:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!