Hordotok órát 2023-ban?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 15. 16:21
A kérdező szavazást indított:
Igen 0-50.000ft ig
Igen, van több órám is 0-50.000ft ig
Igen 50.000-200.000ft ig
Igen, van több órám is 50.000-200.000ft ig
Igen 200.000-800.000ft ig
Igen, van több órám is 200.000-800.000ft ig
Drágább órákat hordok.
Nem hordok órát.
Hordanék, de ami nekem tetszik drága.
Csak divatórát hordok, azt se tudom hogy működik, de van.
33 szavazat
1/12 anonim válasza:
Egy 16 ezres digitális Casiot hordok. Elvárás annyi, hogy mutassa az időt mindig, ne legyen baja, ha vízbe megyek vele, vagy véletlen odakoccan valaminek. Tökéletesen eleget tesz ezeknek
2/12 anonim válasza:
Aktivitásmérőt hordok, aminek kezdőképernyője óra. Vízálló, rezeg, ha hívnak, ébreszt.
Ha lenne nagyon keskeny okosóra ntf funkcióval, akkor arra lecserélném.
4/12 anonim válasza:
Egyszerűbb okosórát igen, 50 ezer Ft alatti az értéke.
5/12 anonim válasza:
2 órám van, kb. 20-25 ezerért vettem őket pár évvel ezelőtt. Az egyik fa, azt nyáron hordom, a másik fém, azt télen. Itthon nem hordom, de ha elmegyek valahova, akkor mindig.
6/12 anonim válasza:
Nem. Szeretnék, de amelyek tetszenének (fém szíjjal), azoknak az anyagára allergiás vagyok.
7/12 anonim válasza:
Igen. Van több is. Tudor, Grand Seiko, Rado meg pár olcsóbb Casio meg Tissot.
8/12 anonim válasza:
Igen. Általános iskola óta hordok.
9/12 anonim válasza:
Igen. Kicsi, olcsó praktikus okosórát. A telefonom le van némitva, az óra rezeg ha hívnak, és tudom róla a zenét is vezérelni például.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!