Mit csináljak azokkal a kozmetikai termékekkel, amik nem kellenek nekem?
Figyelt kérdés
Innen-onnan kaptam, ott porosodnak a szekrényben, nem tetszik az illatuk, nem is használom őket. Ajándékba nincs kinek adnom, azt mondják, úgy sem illik. Csak úgy kidobni nem akarom, pazarlás lenne. Mit lehet velük kezdeni? Állt már valaki hasonló helyzet előtt?2023. ápr. 13. 12:19
2/7 Metionin válasza:
Parfümöt, bontatlan és még jó szavis terméket el lehet adni vagy csak simán dobd fel marketplace-re ingyen. Vagy ajánld fel barátnőknek, hogy ha kell nekik belőle valami, válogassák ki.
3/7 anonim válasza:
Esetleg csokiért cserébe csoportba is felrakhatod.
4/7 anonim válasza:
Ne ajándékba add, hanem csak úgy add oda ismerősöknek, barátnőknek, családtagoknak, akiknek tetszik.
5/7 anonim válasza:
Igazából attól függ mikor bontottad fel őket, mert ha régen és pl. csak fél évig használhatóak fel, akkor viszont kuka. Lejárt terméket ne adj oda senkinek.
6/7 anonim válasza:
Bontott használt rúzs, szemfesték az szerintem nem kell senkinek. Parfüm esetleg. Ezeknek is van szavatosságuk, kuka ami lejárt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!