Én is meglepődve olvasom a nagy számokat. Nincs ezzel semmi gond.
Én hozzájutottam már nevetséges áron luxus parfümökhez. Pl 2.000ft 60.000ft parfümért és hasonlók. De én semmiképp sem tucatillatot veszek, inkább kiméröst.
F
13: miért ne lenne igaz? Ha megnézed pl a notino árait ott vannak bőven ennyiért, vagy bemész a Douglasba, Marionnaudba, és akkor a luxusparfümériákat nem is említetem. Miért tartanának 40k-s parfümöket tucatjával, ha senki nem venné?
Ne magadból indulj ki, az emberek nem egyformák.
Épp most rendeltem, 135 € - 50 ml.
Mivel alkalmi parfüm, ráadásul nagyon tartós az illata, a következő 2 évre letudva a vásárlás.
Mindezeket összevetve nem érzem soknak az árát.
Mindennapos viseletre 20-30 eFt - 75-100 ml között szoktam venni, de ezek hamarabb elfogynak.
Nincs felső határ, nekem ez hobbi és évi egy üveg a felső árkategóriából heti szintre lebontva sem kerül többe 500-1000 Ft-nál. Te mennyit költesz a hobbidra? :)
És ha már van több üveg parfümöd, amiket váltogatsz, ezek hosszú évekig kitartanak. Nekem szinte nincs is olyan, aminek a fele elfogyott volna.
Igaz, egyszerre nagy kiadás tud lenni.
50-60 ezer talán, de akkor nagyon kell tetszenie és 80-100 ml-es legyen. 10 ml-ért biztosan nem adnék ennyit.
Egyébként jelenleg egy 5 ezres zarásat használok, egy db 30 körüli van, azt ajándékba kaptam meg korábban volt Versace, azt meg szuper akciósan csíptem meg 15 ezer/50 ml áron, de ez mondjuk már 3 éve volt lassan. Ezt mondjuk imádtam, másfél évig ki is tartott, erre szánnék szívesen nagyobb összeget újra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!