Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Parfümmániás vagyok, mit...

Parfümmániás vagyok, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudok mit tenni. :( Megveszek nagynehezen egy illatot, összekapirgálom a rávalót, mert nem vagyok gazdag, aztán megint megtetszik 1-2, amibe bele vagyok bolondulva. Addig nem nyugszom, míg legalább az egyiket nem veszem meg. És mindig ez megy. Egyszerűen imádom a parfümöket. Nagyon gáz vagyok? Egyébként tanulok még, bulizni sose járok, nem iszom, nem cigizem, nem drogozom, tehát ilyesmikre nem költök.
2008. dec. 28. 23:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%

Én is az vagyok és semmit nem akarok tenni ellene. Jólérzem így magam.

Szerencsére nekem kikerül a rávaló is, csak olyankor néz rám egy-egy ismerős furcsán ha bemegy a mosdóba és meglát 50 parfümöt ugyanis férfi vagyok. :D

2008. dec. 28. 23:34
 2/11 anonim ***** válasza:
71%

szerintem egyáltalán nem gáz :) inkább ilyenekre költsd a pénzed, mint piára vagy drogra

anyósom is parfümmániás, de ő hetek alatt el is használ 1-1 üveggel - na az gáz :D vagyis gázfelhő :))) de ő ettől boldog, hát legyen :)

2008. dec. 29. 00:08
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

:))) tetszik az első válasz :))

Én is parfümmániás vagyok, és engem se zavar. Ha annyira nem kóros, akkor téged se zavarjon. Akkor az, ha már más fontos dologra nem jut pénz mert parfümre költötted. Vagy ha megveszed aztán később azt érzed, hogy nem is kell és nem használod. De szerintem nincs ezzel semmi gond.

Én is gyűjtöm a parfümöket, engem meg méginkább hülyének néznek, mert nem tetszenek ezek a nagyon nőies illatok úgyhogy unisex parfümöket veszek nagyrészt :))

2008. dec. 29. 00:32
 4/11 A kérdező kommentje:
De aranyosak vagytok! Köszönöm! Igazából szegénynek sem mondanám magam, csak azért össze kell gyűjtögetni a pénzt a parfümökre, mert nem az olcsó kölniket veszem. Na de akkor megnyugodtam, ha nem gáz. :) pusziii
2008. dec. 29. 08:33
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Na akkor én is csatlakozom,mert én is gyüjtöm a parfümöket.

Ràadàsul a pàrom is jol jàr,mert nem csak nöit,hanem férfit is.

Szoval nincs gondja,hogy mivel fujja be magàt:)

Nekem is tetszik sokféle illat,nem is tudtam még egynél megàllni,talàn ez az oka,hogy elkezdett gyarapodni a polcon az üvegcse,a férfi illatokért meg egyértelmüen odaàig vagyok:)

2008. dec. 29. 11:15
 6/11 anonim ***** válasza:
78%

Énis:D

most jelenleg 50db van*-*

2008. dec. 29. 11:34
 7/11 A kérdező kommentje:
Nagyon jófejek vagytok :)
2008. dec. 29. 11:54
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te is jófej vagy :))

Különben pedig az az alap, hogy kell legalább 4-5 féle parfüm. Különböző alkalmakra, nappalra, estére stb. Aztán mivel van sok illatú persze, hogy összegyűlik egy fajtából több is... Mondjuk szerintem 50 körül az már tényleg sok :))) de én ne szóljak semmit minden pénzemet sminkszerekre költöm. És már kezdek belebolondulni a cipőkbe is :)))) Munkát kell találnom gyorsan :P

on: én is örülnék ha olyan szerelmem lenne, aki vesz nekem parfümöket :D

2008. dec. 29. 14:44
 9/11 A kérdező kommentje:

Hát ezen olyan jót mosolyogtam. Nagyon aranyos!!! :-) Mondjuk ezzel senkinek nem ártunk, nemde? Inkább sminkcuccok, parfümök, minthogy piával butítsuk magunkat, vagy drogozzunk... éljenek az illatok!!! :D

Ti milyeneket használtok?

2008. dec. 29. 15:02
 10/11 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Nálam az elmúlt hét toplistája kb így néz ki:

Gucci Uomo

Azzaro Chrome

Jacomo de Jacomo

Adidas Adrenaline

2008. dec. 31. 00:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!