Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ennek a nőnek tízes skálán...

Ennek a nőnek tízes skálán hányas a feneke?

Figyelt kérdés
[link]

2023. ápr. 3. 22:56
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
51%
Én mint 8 éve kondizó nő tökéletesnek látom ezt az alakot. Nekem valamivel vékonyabb a combom és kisebb a fenekem, mint neki, de maga a forma kb. ugyanaz, hát nem mondanám, hogy lett volna valaha is gondom a pasizással. Ha épp szingli voltam is folyamatosan betalált valaki. Itt az oldalon szeretik kritizálni a jó nőket, de csak mert irigyek.
2023. ápr. 4. 09:50
 12/23 anonim ***** válasza:
41%

Nagy kofferbe jó pakolni!!!

10/9

2023. ápr. 4. 09:53
 13/23 anonim ***** válasza:
59%
7
2023. ápr. 4. 09:53
 14/23 anonim ***** válasza:
72%
10/10
2023. ápr. 4. 12:06
 15/23 anonim ***** válasza:
18%
10/5
2023. ápr. 4. 13:43
 16/23 anonim ***** válasza:
24%

Hát én nem irigység miatt kritizálom. Nekem absz. nem tetszik. Sőt nem is lennék vele együtt. Nagyon aránytalan.

Aztán meg utálom ezt a divathülyeséget (alias Kardashian) majmoló seggformát. De mindig volt valami tini, vagy néphülyítő divathülyeség, ami végigsöpört a füldön.

2023. ápr. 4. 13:43
 17/23 anonim ***** válasza:
71%

#11 mire lennék irigy? Még csak lány sem vagyok...

Bárcsak tetszene, mert akkor több alak tetszene, nem csak a vékonyabb. Nem tetszik, mert szerintem kissé vastag és nagy. Nekem nem ez képzi a tökéletest. Nyilván, akiknek a telt tetszik, nekik bejövős és ők sincsenek kevesen. Az pedig számomra irreleváns, hogy edzett vagy sem, mert amit látok még nekem nem fog tetszeni. És nem azt mondom, hogy ronda vagy hányingert kapnék tőle, mert szó sincs ilyesmiről, csak azt, hogy nekem nem tetszik, mert más alakot tartok szépnek. Másoknak meg az nem tetszik... feltételezhetően főképp pl azoknak, akik ezt 10 közelinek ítélik.

2023. ápr. 4. 13:50
 18/23 anonim ***** válasza:
17%
4/10 Nem tetszik, nagy. Másnak ettől még lehet ez a tökéletes, de én nőként szomorú lennék ha holnap reggel nem a saját seggemmel, hanem ezzel a nagy buborék formával kelnék fel. Mellesleg nyilván nem fő szempont, de a divatból is kifele megy már ez a méret, mióta maguk a Kardashianok is soványra fogytak a cukorbeteg gyógyszernek köszönhetően. És csomó eddigi body pozitív kerekebb csaj hirtelen vékony lett. Így hogy nem kell tenni érte, hirtelen már senki nem olyan pozitív, inkább S-es méretű, ez is lesz az új trend, ami nyilván senkit nem érdekel, mert mindenki csak a Natgeot szokta hallgatni rádión és egyáltalán nem befolyásolható az ízlése. A valóságban meg emlékszem, hogy a Kardashianok előtt az ekkora fenék cikinek számított, ami persze megint nem jó, mert senkit nem kéne bántani a méretei miatt, akkor sem ha épp nem az az aktuális divat. De én mindig is a vékony, lágy homokóra alkatot láttam szépnek, nem ezt a latinos körtét.
2023. ápr. 4. 16:28
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Egy testalkat megy ki a divatból? És aki eleve nagyobb méretekkel rendelkezik az már nem trendi vagy mizu? 😃

Vagy ha ilyen az álom alakja azért ne tegyen érte mert nem divatos 2023-ban? Fuck logic.

2023. ápr. 4. 18:04
 20/23 anonim ***** válasza:
62%
Van a kondimban pár ilyen alkatú lány, a pasiknak mindig kocsányon lóg a szeme, ha arra járnak. Ezeket a lehúzós kommenteket löttyedt seggű lányok írják, akik ettől érzik többnek magukat. Ha már kondizni lusták.
2023. ápr. 4. 18:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!