Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Férfiak, fiúk nektek inkább a...

Férfiak, fiúk nektek inkább a természetesen szép, jó stílusú lányok jönnek be, vagy a vadabb ,,mű”nők?

Figyelt kérdés

1. példa barna/piszkos szőke hullámos/göndör hajú, nincsen tetoválása , ha van is nem látható helyen, nincs szétszuratva piercingekkel csak szolid ékszereket visel, természetesen szép arca van

A teste ilyesmi: [link]

szokott sminkelni, de nem egy ,,maszk” van rajta , elegánsabb ruhákban jár, ilyesmikben: [link]

[link]

2. példa: bevállalósabb, körte alakú, alacsony, műmellekkel és szájfeleltöltés rendelkező, tetoválásos, sok piercingje van

Általában feketében jelenik meg, ilyen bob cutos fekete festett egyenesített haja van, műpillák, erős smink/rúzs

Vékony, szép az arca

Igy sminkel: [link]

Stilusa: [link]

2023. ápr. 2. 19:12
 1/7 anonim ***** válasza:
97%
A természetes a jobb, szerintem.
2023. ápr. 2. 20:25
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

Eddig küszködtem egy természetes, átlagossal, most viszont már szeretnék olyan nőt találni aki mellett élhetek is. Legyen mű és vad, legyen benne élet, ne az egyhangú unalom mint a küllemébe.

F.

2023. ápr. 2. 22:04
 3/7 anonim ***** válasza:
16%

Inkább a 2. Nekem van tetoválásom, piercingem, szeretem a különleges frizurákat. Disturbia, killstar ruhákat stb.

Normálisabbnak tűnik, modernebbnek.

Az első típus már a " nincs szétszuratva piercingekkel" megjegyzés miatt is ellenszenves. Látszik a szó használatból, hogy lenézi a piercingeseket. Tipikusan az a prűd nyomorék aki megkérdezi az ajakpiercinges embert hogy "EheHe gyóó hogy tucc így levest enni?" "mi van ha egy piercingessel csókolózol, összeragadtok?"

2023. ápr. 3. 07:49
 4/7 anonim ***** válasza:

3. Miért a 2, ha a második mű és nincs rajta egy tetoválás sem, bőven nem elfogadó és még ki is gúnyolja az ilyen férfiakat az ilyen cicababa?

XDDDD

2023. ápr. 3. 10:42
 5/7 NTBS ***** válasza:
77%
Az első.
2023. ápr. 3. 15:57
 6/7 A kérdező kommentje:

Na álljunk csak meg

Férfi vagyok, a jobb karomon tetoválás van, de az egész felkaromat lefedi. És 2 évig volt szeptum piercingem. Én ezt magamra bátran használnám, hogy szét vagyok varratva. Nekem mind a két nő nagyon bejön.

2023. ápr. 3. 16:49
 7/7 anonim ***** válasza:
90%
Az első külsőre, viszont a másodikkal meg jobban érzem magam.
2023. ápr. 3. 21:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!