Férfiak, fiúk nektek inkább a természetesen szép, jó stílusú lányok jönnek be, vagy a vadabb ,,mű”nők?
1. példa barna/piszkos szőke hullámos/göndör hajú, nincsen tetoválása , ha van is nem látható helyen, nincs szétszuratva piercingekkel csak szolid ékszereket visel, természetesen szép arca van
A teste ilyesmi: [link]
szokott sminkelni, de nem egy ,,maszk” van rajta , elegánsabb ruhákban jár, ilyesmikben: [link]
2. példa: bevállalósabb, körte alakú, alacsony, műmellekkel és szájfeleltöltés rendelkező, tetoválásos, sok piercingje van
Általában feketében jelenik meg, ilyen bob cutos fekete festett egyenesített haja van, műpillák, erős smink/rúzs
Vékony, szép az arca
Igy sminkel: [link]
Stilusa: [link]
Eddig küszködtem egy természetes, átlagossal, most viszont már szeretnék olyan nőt találni aki mellett élhetek is. Legyen mű és vad, legyen benne élet, ne az egyhangú unalom mint a küllemébe.
F.
Inkább a 2. Nekem van tetoválásom, piercingem, szeretem a különleges frizurákat. Disturbia, killstar ruhákat stb.
Normálisabbnak tűnik, modernebbnek.
Az első típus már a " nincs szétszuratva piercingekkel" megjegyzés miatt is ellenszenves. Látszik a szó használatból, hogy lenézi a piercingeseket. Tipikusan az a prűd nyomorék aki megkérdezi az ajakpiercinges embert hogy "EheHe gyóó hogy tucc így levest enni?" "mi van ha egy piercingessel csókolózol, összeragadtok?"
3. Miért a 2, ha a második mű és nincs rajta egy tetoválás sem, bőven nem elfogadó és még ki is gúnyolja az ilyen férfiakat az ilyen cicababa?
XDDDD
Na álljunk csak meg
Férfi vagyok, a jobb karomon tetoválás van, de az egész felkaromat lefedi. És 2 évig volt szeptum piercingem. Én ezt magamra bátran használnám, hogy szét vagyok varratva. Nekem mind a két nő nagyon bejön.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!