Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen témájú videókat néztek...

Milyen témájú videókat néztek meg a youtube szépségápolási vonalon?

Figyelt kérdés

Úgy értem, mi az, ami a legjobban odaszegez? Bőrápolási rutinok, hajápolás, smink step by step, terméktesztek, eszközök, vásárlás? És miért pont azt?

Aki nem nézi, persze nem azoknak szól. :)

A természetes vagy a művészi tartalmakat szeretitek inkább?

2023. márc. 30. 20:13
 1/3 Metionin ***** válasza:
Sminkes, körmös. Sminkből a szemhéj sminkek érdekelnek inkább, ha van fent valami olyan palettáról, ami nekem is megvan, akkor annak a tesztje is. Körmöknél a különböző minták, textúrák festését nézem, kikapcsolja az agyam és persze raktározok ötleteket.
2023. márc. 30. 20:25
 2/3 anonim ***** válasza:
60%
Én drága termékekkel kapcsolatos tapasztalatokat szoktam nézni,meg szeretem nézni az idősebb (ránctalan) nők rutinjait.Nekem sokkal hitelesebb egy 70 éves ránctalan nő,mint egy 20 éves,akinek igazából mindegy mit ken az arcàra.
2023. márc. 30. 20:48
 3/3 anonim ***** válasza:

Uv lakkok, körmös technikák amiket legutoljára néztem, azokat is csak azért, mert beleépítettem műgyantázásba, ékszerkészítésbe.

De nem vonzanak az ilyenek.

2023. ápr. 9. 23:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!