Milyen témájú videókat néztek meg a youtube szépségápolási vonalon?
Figyelt kérdés
Úgy értem, mi az, ami a legjobban odaszegez? Bőrápolási rutinok, hajápolás, smink step by step, terméktesztek, eszközök, vásárlás? És miért pont azt?
Aki nem nézi, persze nem azoknak szól. :)
A természetes vagy a művészi tartalmakat szeretitek inkább?
2023. márc. 30. 20:13
1/3 Metionin válasza:
Sminkes, körmös. Sminkből a szemhéj sminkek érdekelnek inkább, ha van fent valami olyan palettáról, ami nekem is megvan, akkor annak a tesztje is. Körmöknél a különböző minták, textúrák festését nézem, kikapcsolja az agyam és persze raktározok ötleteket.
2/3 anonim válasza:
Én drága termékekkel kapcsolatos tapasztalatokat szoktam nézni,meg szeretem nézni az idősebb (ránctalan) nők rutinjait.Nekem sokkal hitelesebb egy 70 éves ránctalan nő,mint egy 20 éves,akinek igazából mindegy mit ken az arcàra.
3/3 anonim válasza:
Uv lakkok, körmös technikák amiket legutoljára néztem, azokat is csak azért, mert beleépítettem műgyantázásba, ékszerkészítésbe.
De nem vonzanak az ilyenek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!