Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nomos Glashütte karóráról mi...

Nomos Glashütte karóráról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik az, hogy egy teljesen saját külön cèg és saját manafakturális verkje van. Szerintem ebben az árkategóriában nem sok saját szerkezetes órák vannak ami nèmet. Pl a Sinn is ha jól tudom átalakított Selitát használ. Nektek mi a véleményetek? Tudok mèg saját szerkezetes német órát ebben az àrkategóriában?

2023. márc. 29. 20:42
 1/1 anonim ***** válasza:
76%
Ennyiért nem kapsz valóban német készítésű szerkezetet. Max rotort cserélnek egy eta vagy sellita szerkezeten és sajátként adják el. Nomos Glashütte nekem nagyon vérszegény, annyiért sokkal jobb órákat kapni.
2023. márc. 30. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!