Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A drogériás gél körömlakkokat...

A drogériás gél körömlakkokat csak UV lámpával lehet használni?

Figyelt kérdés
Nagyon nem értek hozzá, de szeretnék néhány lakkot venni. Látom, hogy vannak sima meg gél lakkok, egyik eladó azt mondja, hogy kell hozzá lámpa, a másik meg hogy nem kell.
2023. márc. 29. 11:52
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Azok nem csak gél hatású körömlakkok?
2023. márc. 29. 12:22
 2/10 anonim ***** válasza:
Melyik márka?
2023. márc. 29. 12:23
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha az van ráírva, hogy "gél hatású", akkor nem kell hozzá lámpa, ha az van ráírva, hogy "gél lakk" akkor kell.

(Ha az üvegen csak angolul van az üveg alján szokott lenni egy kicsi cetli amin rajta kell lennie magyarul.)

2023. márc. 29. 12:45
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Amiket néztem azokra ez van írva a kupakjára "Gloss Like Gel." Az üvegen lévő pici cimkére pedig simán hogy "körömlakk." Meg egy színkód, 172. Semmi más nincs rajta. Ez pl egy Lovely márka.
2023. márc. 29. 12:52
 5/10 anonim ***** válasza:
Az csak gél hatású, nem kell hozzá lámpa. "gloss like gel" azt jelenti "Fénylik, mintha gél lenne", magyarul csak úgy néz ki ha felkened mintha gél lenne, de sima körömlakk...
2023. márc. 29. 13:00
 6/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!:) Sosem lakkoztam még a körmeimet, most megtetszett egy nagyon szép halvány rózsaszín, és egy fehér, ezeket szeretném megvenni.
2023. márc. 29. 13:03
 7/10 anonim ***** válasza:
Ami átlátszó üvegben van, az nem géllakk.
2023. márc. 29. 13:26
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2023. márc. 29. 13:38
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy én eddig pl. DM-ben a Trend it uptól láttam csak tényleges gél lakkot, meg azt hiszem a "Hi hybrid" márkától. Persze ez nem azt jelenti, hogy csak nekik van géllakkjuk, lehet van másnak is, csak én nem tudok róla, viszont azért drogériában szerintem a géllakk az még nem olyan gyakori, a legtöbb csak géllakk hatású.
2023. márc. 29. 14:19
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!
2023. márc. 29. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!