11/34 anonim válasza:
A haja jó, de az arca nem tetszik, a fintora meg főleg nem
12/34 anonim válasza:
szerintem meg nem olyan rossz :D.a gyakorisoknak semmi sem tetszik.mindenben talalnak hibat.
14/34 anonim válasza:
nekem az ilyen pasik jönnek be :))
helyes vagy :D
15/34 A kérdező kommentje:
Nemértem, hogy miért mondjátok sokan azt, hogy én. Nem én vagyok a képen (: A kérdés is az, hogy > ez a srác < De mindenesetre köszönöm a sok véleményt.
2010. okt. 7. 21:37
16/34 anonim válasza:
Itt a gyakorin még nem fordult elő olyan, hogy valaki másról tett be volna képet. Nyilván, aki ilyen kérdést nyit, az önbizalom hiányos és valamiféle véleményre, megerősítésre van szüksége. Lehet itt álcázni, de végeredményben mindenki tudja, hogy ki nyitja ezeket a kérdéseket. :)
17/34 anonim válasza:
Nagyon nem jön be... De leginkább a kisugárzása miatt. Nem bírom az ilyen 'menő fiúcskákat'.
20L
18/34 A kérdező kommentje:
Akkor úgylátszik énvagyok az első, mert én így nézek ki (:
2010. okt. 8. 13:52
19/34 anonim válasza:
szerintem helyes a srac,de ha a hajat mashogy hordana sokkal helyesebb lenne. de tuti hogy egy par ev mulva nagyon nagyon jol fog kinezni. es amugy te is nagyon szep vagy!
20/34 A kérdező kommentje:
Utolsó nagyon köszönöm! (:
2010. okt. 8. 15:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!