Láthatatlan fogszabájozó menyire hatásos?
Nem szeretnék hagyományos fém fogszabájozót és vannak ezek a láthatatlan sines amit csak fel kell helyezni és pár hetente vagy havonta cserélni kell
Valakinek van esetleg tapasztalata menyire hatásos?
Nekem elég kuszák a fogaim szóval nem kis munka lenne vele azt is bírja?
Köszönöm a segítséget.
A láthatatlan alatt az invisalign-t érted vagy a porcelánt? Csak azért kérdem, mert a köztudatban van akik keverik.
Egyébként mértéktől függ. Van aki esküszik a láthatatlanra, és van amelyik orvos nem vállalja be nagyon kusza fogazatú páciensre. Én látok facebookon a fogszabályzós csoportba azért elcseszett eredményeket vele, de persze, a gazdájuk meg van elégedve.
Szóval hatásosnak hatásos: ha tudjuk neked mi számít hatásosnak és tudjuk a kiinduló állapotot. Például egyébként harapási eltérést nem tud korrigálni semmilyen módon.
Plusz ha tényleg nagyon kusza a fogazatod, lehet még drágább is lesz a végösszeg mint mondjuk egy pitts21-nél. Szóval fél millió fölött kalkulálj.
A másik pedig, hogy nem lesz láthatatlan. Távolról nem látszik. De közelről azért könnyen ki lehet szúrni. Én nyilván meglátom, de ha valaki nem ismeri ezt a műfajt akkor lehet számára úgy néz ki, mintha valami nyák lenne a fogadon.
Az a baj, ha osszetett a problema, akkor nem igazan valasztas kerdese a keszulek.
Azt mondod nagyon kuszak a fogaid, akkor szinte tuti, hogy harapasbeli problemad is van, ezt nem fogja neked rendbehozni a kiveheto.
El kell menni tobb szakorvoshoz es erdemes tobbfele velemenyt is kikerni, hogy neked melyik lenne a legjobb keszulek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!