Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Akik nyírják az orrszőrüket...

Akik nyírják az orrszőrüket mennyire gyakran kell? Eddig nem nyírtam, de húzkodtam amennyire tudtam. Ha elkezdem nyírni akkor nőni fog gyorsabban?

Figyelt kérdés
2023. márc. 26. 20:55
 1/6 anonim ***** válasza:
89%

Nagyon regen egyszer probaltam ki bar csak olloval. Utana egy csomo ideig szurt ahogy elkezdett noni ujra.

Soha tobbet.

Szerintem aki nyirja az rendszeresen kenytelen nyirni, hogy ne legyen kellemetlen.

Egyebkent a szornek fontos dolga van a nagyobb szemcsek megfogasaban. En nem nyirnam.

2023. márc. 26. 21:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Régóta nyírom és nem vettem észre, hogy gyorsabban nőne. Húzkodni meg nem szabad, mert csúnyán begyulladhat az arcod tőle.
2023. márc. 26. 21:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Havi egyszer nyírom orrszőr-nyíróval, nem nő gyorsabban és nem lesz erősebb.
2023. márc. 26. 21:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is nyírom, de nekem elég gyorsan nő. Hetente, másfél hetente szoktam.
2023. márc. 27. 07:49
 5/6 anonim válasza:
Én nem nyírom, csak rövidebbre vágom azt ami kilóg, így nem zavar egyáltalán.
2023. márc. 28. 18:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem fog gyorsabban nőni. Borotvával is meg lehet csinálni borotválkozáskor, de óvatosan, nehogy megvágd az orrod, mert elég szar. Nyilván csak pár mm-t kell od nyúlkálni, de elég ahhoz, hogy ne lógjon ki.!
2023. dec. 23. 12:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!