Melyik lánynak szebb az arca és miért? Több lent.
Melyiküknek szebb az ARCA? Test nem lényeg most, de nyilván a 2. jobb sokkal.
1. - Ashley Rosero:
2. Fernanda Rosero:
ARC! ARC! ARC! Melyiknek szebb és miért? Tudom, elég hasonló, de azért mégis kiváncsi vagyok a véleményetekre. Kort és nemet is írjatok! Köszi! :)
A 2. lány arca szebb számomra. Az első lánynak az álla kicsit furi, csúcsos.
Miért kérdezed?
Én az arcot nehezen tudom különválasztani attól a személytől, aki mögötte lakik, a szemeket attól, aki néz velük.
Ha nagyon választani kell, akkor a második arcélének íve miatt az övé tetszik jobban, de a tökéletes smink és a kifejezéstelen influencer-tekintetek miatt 99%-ban ugyanolyannak látom mindkettejük arcát.
4. válaszoló:
Igen, valóban nagyon hasonlítanak egymásra, smink nélkül is. De ez javarészt azért van, mert mint írtam az első kommentemben, féltestvérek. Talán a 2. lány azért tűnik mindkettőtöknek szebbnek, mert az alakja is jobb!?
Én a 2. csajra szavaznék. A buta lotyó arc egy fokkal jobban bejön, mint a resting bitch.
A szépséggel viszont egy lapon nem említeném a nevüket.
Nekem az első jobban tetszik, mert keskenyebb.
40/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!