Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik lánynak szebb az arca...

Melyik lánynak szebb az arca és miért? Több lent.

Figyelt kérdés

Melyiküknek szebb az ARCA? Test nem lényeg most, de nyilván a 2. jobb sokkal.

1. - Ashley Rosero:

[link]

2. Fernanda Rosero:

[link]

ARC! ARC! ARC! Melyiknek szebb és miért? Tudom, elég hasonló, de azért mégis kiváncsi vagyok a véleményetekre. Kort és nemet is írjatok! Köszi! :)

2023. márc. 19. 00:39
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Egyébként Ők féltesók, még 2019-ben volt egy hatalmas botrányuk. Fernanda rámászott Ashley pasijára Kevinre ( [link] ez nagy port kavart, Dél-amerikában, ahol influencerkednek mindketten. Nagyon rossz kapcsolatuk volt végig, utálják egymást, ezek után lettek ilyen „team”-ek. Azóta is beefelnek.
2023. márc. 19. 00:42
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

A 2. lány arca szebb számomra. Az első lánynak az álla kicsit furi, csúcsos.

Miért kérdezed?

2023. márc. 19. 00:52
 3/21 A kérdező kommentje:
Csak úgy, lány vagyok, szóval semmi olyan. Csak érdekelt és köszi a válaszod! :)
2023. márc. 19. 01:02
 4/21 anonim ***** válasza:
91%

Én az arcot nehezen tudom különválasztani attól a személytől, aki mögötte lakik, a szemeket attól, aki néz velük.

Ha nagyon választani kell, akkor a második arcélének íve miatt az övé tetszik jobban, de a tökéletes smink és a kifejezéstelen influencer-tekintetek miatt 99%-ban ugyanolyannak látom mindkettejük arcát.

2023. márc. 19. 01:05
 5/21 A kérdező kommentje:

4. válaszoló:

Igen, valóban nagyon hasonlítanak egymásra, smink nélkül is. De ez javarészt azért van, mert mint írtam az első kommentemben, féltestvérek. Talán a 2. lány azért tűnik mindkettőtöknek szebbnek, mert az alakja is jobb!?

2023. márc. 19. 01:08
 6/21 anonim ***** válasza:
86%
Nem tudom, lehet, de az első olyan teliholdképű, a másodiknak nem olyan széles az arccsontja sem, arányosabb valamivel. 4es voltam, ja és 27F mert kérted.
2023. márc. 19. 01:15
 7/21 anonim ***** válasza:
97%
Az a helyzet, hogy annyi smink és filter van ezeken a képeken, hogy nem tudnám megmondani melyik a szebb. Ki tudja hogy néznek ki élőben filter nélkül. Így meg nehéz válaszolni.
2023. márc. 19. 02:42
 8/21 Noren1989 ***** válasza:
93%

Én a 2. csajra szavaznék. A buta lotyó arc egy fokkal jobban bejön, mint a resting bitch.

A szépséggel viszont egy lapon nem említeném a nevüket.

2023. márc. 19. 03:03
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
És pontosan hol van arcuk? Mert én csak műszempillákat, szétfilterezett képeket látok.
2023. márc. 19. 05:32
 10/21 anonim ***** válasza:
83%

Nekem az első jobban tetszik, mert keskenyebb.

40/F

2023. márc. 19. 05:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!