Szerintetek mennyire vagyok csúnya?
Szóval lassan befejezem az első évemet a gimiben és szeretnék változni külsőleg.
Milyen vagyok? Szóval a hajam az katasztrófa. Mindig rövid volt, mert ugy vágták/vágtam le és most is kb az államig ér és frufrum van. És néha tud jól kinézni egyébként meg utálom mert nem áll sehogy, szétfújja a szél, stb. Hogy noveszhetném meg gyorsabban? Hetente kétszer mosok hajat, és hát bevallom hogy sokat fogdosom, igazitom mivel nem áll sehogy ezért már kb hajmosás után a második nap zsíros. Mivel mossam? És miz használjak rá?
Az arcom régen nagyon pattanásos volt, mostmár jobb, viszont régen szétnyomkodtam és ott maradt csomó helyen a pattanás helye és nagyon csúnya! Hogy tüntethetném el őket?
A jelenlegi arcápolási rutinom: reggel vízzel arcmosás, aztán revox niacinamid és c-vitamim szérum, (használtam még sima baleás arckrémet de az elfogyott, szerintetek milyet vegyek most?) És utána revox fényvédő.
Hetente egyszer használok szalicilsavat.(szintén revox)
A ruhaimmal kb elvagyok mert ilyen elegánsabb stílusom van és az tetszik és tudom milyen dolgokat kéne vennem.
A fogaim. Sok ideig elhanyagoltam őket mentális problémák miatt, viszont most szeretném rendbe tenni őket! Pár hónapja voltam fogorvosnál ő egy fogamat kifúrta, betömte. Használok fogselymet, szájvizet, és hétfőn (mivel elhasználtam) veszek nyelvtisztítót. Az a baj hogy sárgák ugy nagyon és hogy valami olcsó de hatásos fogfehérítő van?
Sminkelni kicsit sminkelek viszont össze vissza es nemreg vettem alapozot (catrice) de szerintem tul sarga az én bőrszínemhez. Anyukám arca rozáceás és nekem is egyfolytában vörös, a nyakam fehérebb sokkal, a kezeim meg sárgásabbak szoval nem tudom milyet kéne vennem! A szemöldökeim szintén csunyak, mivel nagyon hiányosak és az egyik sűrűbb sokkal mint a másik, bár én ceruzával rajzolom őket meg porral kitöltöm szeretnék valami szebb, gyorsabb megoldást, gondoltam erre a felfésülős megoldásra, aztan kitölteném kicsit.
Ennyi lenne igazából, ha valaki segít azt megköszönöm!

Hajad növesztésére ajánlom a kollagént nekem nagyon bevált és még a bőröm is sokkal szebb tőle. Régebben én is sokat fogadostam a hajam főleg a frufrum miatt ezért is növesztettem inkább vissza, erre csak azt tudom mondani, hogy próbálj leszokni róla. 🤷🏻♀️ Hajat egyébként érdemes olyan samponnal mosni ami tisztítja a fejbőrt és nem elég egyszer megmosni hanem kétszer (én is nemrégiben értesültem róla és tényleg sokkal de sokkal jobb). Nekem is vannak ilyen kis hegek az arcomon a nyomkodás miatt, na azzal kb semmit sem tudsz kezdeni esetleg alapozót teszel rá de nyilván az sem tünteti el teljesen, max valami szépészeti beavatkozás után tűnne el teljesen.
Az arcápolási rutinod nem rossz, viszont jó ha tudod milyen fajtájú az arcbőröd és annak megfelelő krémet veszel rá. Gimiben én sem tudtam, hogy milyen meg akkor még nem volt ennyire köztudatban az arcápolási rutinok de miután megtudtam, hogy kombinált a bőröm és találtam rá egy nagyon jó krémet csak azzal kenem az arcom.
Van pár nagyon jó fogfehérítős fogkrém viszont nem tudom a neveiket de ha neten rákeresel biztos kidob párat (meg régebben tiktokon láttam ahogy valakit nagyon dicsérik a foga fehérsége miatt pedig csak egy fehérítős fogkrémmel mos fogat) viszont ezek nem annyira olcsók, fogkrémből nem találtam még olyat ami nagyon jó lett volna de csak pár száz forint. 😅
Ha alapozót vásárolsz akkor mindig a nyakadhoz nézd a színét! Én oda is azoktam tenni a teszterből egy pöttyöt aztán eldolgozom a kezemmel és ha nem üt el akkor az az én színem. A felfésülős megoldás szerintem is jó, nekem is hiányos itt ott azt próbálom kitölteni aztán ennyi. Remélem tudtam egy kicsit segíteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!