Tervezek venni egy montale parfümöt. Egy inkább tavaszibb mégis kicsit fűszeres illatot keresek! Ti mit ajánlotok nekem? Nő vagyok egyébként.
Figyelt kérdés
Még sose volt montale parfümöm viszont hallottam róla hogy ez egy keleti parfüm márka és én imádom a keleti parfümöket úgyhogy nagyon szeretném kipróbálni viszont nagyon megoszlóak a vélemények róla. Szerintem nekem nem lenne bajom velük mert szeretem az erős parfümöket viszont illat és illat közt is van különbség. Miket ajánlotok nekem ami nagyon bomba tavaszias mégis fűszeres illat?2023. márc. 18. 00:44
1/4 anonim válasza:
A montale nem tartos ,nem eri meg.
2/4 A kérdező kommentje:
#1 pont azt olvastam róla hogy nagyon tartós!! Mit hazudozol itt? Te is tudod hogy bitang tartós illata van!!
2023. márc. 19. 16:30
3/4 A kérdező kommentje:
Kérlek írjatok
2023. márc. 19. 18:36
4/4 anonim válasza:
Szerintem az Arabians Tonka egy jó választás lehet- még ha nem is annyira tavaszias-, de fűszeres, és kifejezetten tartós. Nekem nagyon tetszik az illata, hozzád hasonlóképp én is imádom az erős parfümöket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!