Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért készítenek olyan béna...

Miért készítenek olyan béna képeket a személyi igazolvány készítésnél?

Figyelt kérdés
Vagy nektek tetszenek azok a fotók?
2023. márc. 17. 22:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%

Életem kérdése.

Az egyik képen úgy nézek ki, mint egy morcos gyerekterminátor, a másikon meg mint egy bűnöző.

2023. márc. 17. 23:54
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem tetszik, de nem szoktam nézegetni. Egyébként meg azért készülnek ilyen képek, mert egyrészt nagyon nem profi technikával készítik őket, másrészt a kártyára nyomtatás során is sokat romlik a minőségük.
2023. márc. 18. 00:05
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Én másik rassznak is elmennék az enyémen, frankón indiai vagy pakisztáni bőrszínt adott nekem az árnyék.

Az meg a másik, hogy totál szopott gombócnak nézek ki, mert a hajamat le kellet nyalni, mert belezavart a háttérbe és nem fogadta el a fotót a gép.

2023. márc. 18. 01:23
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy nézek ki rajta, mint aki most szabadult a Csillagból 20 év után.
2023. márc. 18. 04:15
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok múlik a fényviszonyokon. Ami egy fülke belsejében ritkán szokott vállalható minőséget visszaadni.

Én a gyerekkori igazolványképen nagyon erősen kábítószerfüggő, közel–keleti vendégmunkásként lettem megjelenítve erősen módosult tudatállapotban, üveges tekintettel :D Vagy életfogytiglanra ítélt heronista sorozatgyilkos pszichopatát is ki lehet olvasni abból a képből.

A felnőttkori készítésének idejére már fejlődött a technika, megtanultam hogy hogyan és milyen szögben kell néznem a kamera felé, és egy minimális szinten az ott dolgozók hozzáértése is javult. A felnőttkorin magamhoz képest kifejezetten jól nézek ki, az egyik kedvenc képem lett magamról :D

Az viszont ironikus, hogy a gyerekkorin egy erősen leharcolt középkorú férfinek tűnök, a felnőttkori meg "túl jól sikerült", azon egy retusáltnan tűnő tizenhat éves luxus hímprosti köszön vissza.

2023. márc. 18. 08:16
 6/13 anonim ***** válasza:
81%
Gyorsan akarnak végezni, a gépek sem olyan szuperek.
2023. márc. 18. 12:31
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagxon dogos az igszolvanykepem. N
2023. márc. 19. 02:33
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a diakom volt borzalmas, a mostani szemelyim, amit tavaly elott csinaltattam, azon jol sikerult a kep. Meglepo volt, de kivetelesen tetszik rajta a kepem.
2023. márc. 19. 11:50
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy az intézménytől is függ, vagy nem tudom.

Az útlevelem másik városban készült, és azon egész jól sikerült a fotó.

2023. márc. 19. 13:49
 10/13 anonim ***** válasza:
76%
Nőként úgy nézek ki mint Jeffrey Dahmer a rendőrségi fotóján.
2023. márc. 21. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!