Egy Glamour kupon több termékre is felhasználható?
Elolvastam a kupon hátoldalát, és a következőt írja: 'Egy vásárlás alkalmával csak egy kupon használható fel, egy kuponnal azonban egyszerre több termék is kedvezményesen vásárolható."
Most akkor ha van például egy Maybelline 50%-os kuponom, akkor ha veszek mondjuk 3 db Maybelline terméket, akkor mindhárom árából lejön az 50%?
Nem vagyok nagy kuponos, bocsánat, ha nagyon triviális a kérdés, egy-két sminkterméket szoktam vásárolni ilyenkor, de én eddig mindig úgy vettem, hogy egy loreal kuponnal egy db loreal terméket, egy maxfactor kuponnal 1 db maxfaktor terméket... Előre is köszi! :)
Meg kell nézni jobban a kupont(apróbetus részt is, ha van). Van amelyik 1 termékre jogosít fel, de van olyan, amivel bármennyit vehetsz és a vegosszegbol jön le a kedvezmény. Amit írtál, arra az utóbbi vonatkozik, ha nincs más kikötés.
Viszont kuponnapok alatt magasabb a termék alapára, mint más napokon.
"Viszont kuponnapok alatt magasabb a termék alapára, mint más napokon."
Nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!