Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy Glamour kupon több termékr...

Egy Glamour kupon több termékre is felhasználható?

Figyelt kérdés

Elolvastam a kupon hátoldalát, és a következőt írja: 'Egy vásárlás alkalmával csak egy kupon használható fel, egy kuponnal azonban egyszerre több termék is kedvezményesen vásárolható."

Most akkor ha van például egy Maybelline 50%-os kuponom, akkor ha veszek mondjuk 3 db Maybelline terméket, akkor mindhárom árából lejön az 50%?

Nem vagyok nagy kuponos, bocsánat, ha nagyon triviális a kérdés, egy-két sminkterméket szoktam vásárolni ilyenkor, de én eddig mindig úgy vettem, hogy egy loreal kuponnal egy db loreal terméket, egy maxfactor kuponnal 1 db maxfaktor terméket... Előre is köszi! :)

2023. márc. 12. 10:15
 1/5 anonim ***** válasza:
28%

Meg kell nézni jobban a kupont(apróbetus részt is, ha van). Van amelyik 1 termékre jogosít fel, de van olyan, amivel bármennyit vehetsz és a vegosszegbol jön le a kedvezmény. Amit írtál, arra az utóbbi vonatkozik, ha nincs más kikötés.

Viszont kuponnapok alatt magasabb a termék alapára, mint más napokon.

2023. márc. 12. 10:27
 2/5 anonim ***** válasza:
52%

"Viszont kuponnapok alatt magasabb a termék alapára, mint más napokon."

Nem.

2023. márc. 12. 10:47
 3/5 anonim ***** válasza:
71%
Ehhez nem kuponosnak kell lenni, hanem érteni az olvasott szöveget. Le van írva, hogy több terméket vehetsz a kuponnal.
2023. márc. 12. 10:48
 4/5 A kérdező kommentje:
Azért írtam, hogy nem vagyok kuponos, mert nem vagyok otthon ebben a témában . :) A szöveget értem, viszont "nem hittem a szememnek", hogy több mindent is lehet venni a kuponnal, mikor idáig mindig egy kuponnal egy terméket vásároltam.
2023. márc. 12. 11:11
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2023. márc. 12. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!