Aki rendelt már legyezőt a lunzo.hu-ról, megbízható az oldal?
Figyelt kérdés
Láttam, hogy elég jó áron adnak legyezőket, ugyanakkor gyakran kicsit angolosak a mondatok a vásárlási felületükön. Volt már, hogy rendeltem hasonló problémákat tartalmazó weboldalról azonban, és ott minden rendben volt a nyelvhelyességen kívül. Aki esetleg rendelt már tőlük (mert gondolom vannak egy páran, nem kellett sokat keresni hogy erre az oldalra akadjak), annak milyen tapasztalatai voltak? A szállítási díj hiánya is elég vonzó, úgyhogy jó lenne, ha megbízható oldalról lenne szó.2023. márc. 11. 10:53
1/4 anonim válasza:
Legyezőt ugyan nem rendeltem, de ... Emlékeim szerint én is bizonytalanul rendeltem, férfi öveket, aztán ha lassan is, de megérkeztek a termékek. Ha jól emlékszem Kínából vagy valamelyik ázsiai országból adták fel. Azt nem hinném, hogy szállítási díj nélkül érkezett a termék és a minősége is erősen kifogásolható volt, mint idő közben a használat során kiderült. Olcsónak persze olcsó, vagyis inkább 'olcó' ...
2/4 anonim válasza:
Miért rendelsz legyezőt már márciusban? Ennyire félsz már a nyári melegtől?
3/4 kulihrachovaanna979 válasza:
Rendeltem 3 db felsőt, mindegyik szuper volt, pontosan a honlapon található fotó alapján, remekül passzoltak. De egy dologra panaszkodtam, és minden gördülékenyen és gyorsan ment. nincs semmi panaszom.
4/4 anonim válasza:
Lunzo? Ha ráér egy-két hónapot, hogy megérkezzen a kiszemelt áru, csak rajta. Ha ruhát rendel valaki, gyakran más méretet küldenek, tudván, hogy úgysem kezdesz el reklamálni. Egy köztes láncszem a cég (dropshipping). Nincs semmi készletük, mivel valaki a szobácskájába felveszi a rendelésed, előre kell utalnod, majd tovább löki a kínai kapcsolatnak és fele annyiért küldeti is neked a silány vackot. Aki nem akar gazdagítani egy szemét Cseh csalót, az felejtse el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!