Több kis parfümöt használni?
Az a gondom,hogy nagyon hamar ráunok egy illatra, a parfümjeimre.
Sajnos azt nem tehetem meg,hogy minden kedvenc parfümömből egy teljes kiszerelést tartsak itthon. (Armani, yves, Lacoste, stb)
Arra gondoltam,hogy mindegyikből beszerzek egy 30ml-es kiszerelést, az nem annyira vészes árban és mindig azt fújom amihez aznap kedvem van,váltogatva.
ez jó taktika lehet? Megéri?
A legtöbb illatom nekem is 30 ml-es. Ez a kiszerelés gyorsan fogy, így könnyű elhasználni szavatosság előtt.
A parfüm nálam olyan, mint egy “ruha”, amit szeretek az alkalomnak és a hangulatomnak megfelelően váltogatni.
Én csak a kedvenceimből veszek nagyobb kiszerelést (vagy abból, amiből csak 75-100 millis van, vagy ritka darab). Ami tényleg annyira elrabolta a szívemet, már signature-nek minősül nálam, és nem csak egy impulzus a megvásárlása. Persze, volt már olyan, hogy először megvettem 30 ml-esben, és miután elhasználtam, vettem belőle 100 millist, mert annyira megszerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!